KOSOVA’NIN BAŞKENTİ ‘’BAYRAMPAŞA’’

9 yıldır aralıksız devam eden Bayrampaşa Belediyesi Bereket Konvoy’u Kosova da binlerce soydaş ve yurttaşla bir araya geldi.

KOSOVA’NIN BAŞKENTİ ‘’BAYRAMPAŞA’’
 Kosova da 10.000 gönül sofrası..

Kosova’nın Prizren, Ferizay ve Mitrovitsa şehirlerinde yaklaşık 10.000 kişinin katılımı ile muhteşem programlar gerçekleştiren Bayrampaşa belediyesi düzenlediği kültür programları ile kaybolan akrabalık bağlarını güçlendirmeye devam ediyor.

Din, dil,renk ayrımı gözetmeksizin binlerce gönüldaşı aynı sofralarda bir araya getiren Bayrampaşa Belediyesi  Bereket Konvoy’u balkanlarda ki kardeşlerimizi yalnız bırakmakla kalmıyor aynı zamanda balkan topraklarında kalıcı eserleri hizmete sokuyor..

İsa Bey Camii artık Bayrampaşa adı ile anılacak

Kosova Mitrovıtsa’nın merkezinde bulunan ve bakımsız olan İsa Bey camini yıkarak  yepyeni ve görkemli bir cami yapımını gerçekleştiren Bayrampaşa Müftülüğü ve Bayrampaşa Belediyesi soydaş ve yurttaşlarımızı aynı sofralarda bir araya getirmekle kalmıyor, atalarımızın topraklarına kalıcı eserleri kazandırıyor.,

Balkanlarda ki programlara katılarak binlerce kardeşimizle buluşan Bayrampaşa Belediye Başkanı Atila Aydıner 9 yıldır gerçekleştirilen bu sosyal projenin öneminden bahsederken duygulu anlar yaşadı.

BAŞKAN AYDINER:’’AMACIMIZ BALKANLARDA Kİ KARDEŞLİĞİ BAKİ KILMAK’’

Balkan topraklarının ecdadın bize bıraktığı asla vazgeçemeyeceğimiz bir miras olduğundan bahseden Başkan Aydıner;’’ Balkanlarda yaşayan halk bizim halkımız..Akrabamız..Kardeşimiz..Onları unutamayız.Bu topraklarda ki camiler,çeşmeler,evler,medreseler bizim eserlerimiz..Bayrampaşa Belediyesi olarak bu coğrafyada tam 9 yıldır, kaybolmaya yüz tutmuş akrabalık bağlarımızı güçlendiriyor aynı zamanda kalıcı eserler hizmete sokuyoruz.Amacımız kardeşliği baki kılmak ve kardeşlerimiz arasında ki sınırları kaldırmak.Bereket Konvoy’u Allahın izni ile uzun yılar devam edecek’’dedi.

Gerçekleştirdiği projeler sayesinde Bayrampaşa’nın artık balkanların başkenti gibi göründüğünü söyleyen Başkan Aydıner, Kosovada ki iftar ve kültür programlarının ardından Bayrampaşa’da ki komşuluk iftarlarına katılmak için yurda geri döndü.

SİVİL HABER

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner309

banner225

banner209