Kartal Belediye Başkanı Öz'e Dostluk ve Kardeşlik Ödülü

Kartal Belediye Başkanı Op. Dr Altınok Öz’e bir ödül de Kıbrıs’tan geldi. Avrupa Gazeteciler Derneği, yılın başarılı isimlerine verdiği ödüllerden Dostluk ve Kardeşlik Ödülü’nü Azerbeycan Milletvekili tarafından Kartal Belediye Başkanı Op. Dr Altınok Öz’e verdi.

Kartal Belediye Başkanı Öz'e Dostluk ve Kardeşlik Ödülü
 Esentepe Belediye Başkanı Erdal Barut ile birlikte ödül törenine gelen Kartal Belediye Başkanı Op. Dr Altınok Öz, Esentepe Belediyesi ile Kartal Belediyesi’nin kardeş belediye olduklarını vurgulayarak Kartal ve Kıbrıs Esentepe’de düzenlenecek iki parkta Kıbrıs mücadelesinin simge ismi Rauf Denktaş anısına anıtın yapılacağını açıkladı.

 

Barış, dostluk, kardeşlik adına ödül

 

Kartal Belediye Başkanı Op. Dr Altınok Öz yaşamında çok kere ödül aldığını ve bu ödüllerden mutluluk duyduğunu ifade ederek,  barış, dostluk, kardeşlik adına böyle bir ödüle layık görülmesinin kendisi adına çok anlamlı olduğunu belirtti.  Konuşmasını barışın ve dostluğun önemine değinerek sözlerini tamamlayan Başkan Öz büyük alkış aldı.   Aralarında CHP Milletvekilleri ve sanatçılarında yer aldığı gruplar, Başkan Öz’ü konuşmasından dolayı kutladı. Rauf Denktaş’ın oğlu Serdar Denktaş’ın da toplantı boyunca aralıklarla Başkan Altınok Öz ile sohbet etmesi dikkat çekti.

 

Kıbrıs Başbakanı, bakanları, milletvekilleri, TBMM CHP ve MHP milletvekilleri ve Azerbaycan milletvekillerinin katıldığı ödül töreninde Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz’ün eşi Feray Öz, KARYAPSAN Yönetim Kurulu Başkanı ve CHP İl Başkan Yardımcısı Özgür Nas, Başkan Yardımcıları Ali Rıza İkisivri, Gülseren Böyüktaş, Kartal Belediye Meclisi CHP ve AKPli üyelerinden bir grup, Başkan Danışmanı Nizamettin Zorgül, Ömer Fethi Gürer, İl Genel Meclis Üyesi Görkem Akdağ da yer aldı.

 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner309

banner225

banner209