İlçe Belediye Başkanları Sultangazi’de

İstanbul 2. bölge belediye başkanları, Sultangazi Belediye Başkanı Cahit Altunay’ın konuğu oldu. Başkan Altunay’ın ev sahipliğinde yapılan koordinasyon toplantısına katılan konuk belediye başkanları daha sonra halen yapımı devam eden Sultangazi Belediye Hizmet Kompleksi’nde incelemelerde bulundular. Konuk belediye başkanlarının son durağı ise Mimar Sinan Kent Ormanı oldu.

İlçe Belediye Başkanları Sultangazi’de
İstanbul 2. Bölge Belediye Başkanları koordinasyon toplantısı, Sultangazi Belediye Başkanı Cahit Altunay’ın ev sahipliğinde Sultangazi’de yapıldı.
 
Hayat Restaurant’da yapılan toplantıya Eyüp Belediye Başkanı İsmail Kavuncu, Fatih Belediye Başkanı Mustafa Demir, Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan, Bayrampaşa Belediye Başkanı Atilla Aydıner, Zeytinburnu Belediye Başkanı Murat Aydın, Esenler Belediye Başkanı M. Tevfik Göksu ve Kağıthane Belediye Başkanı Fazlı Kılıç katıldı.
 
Toplantıda Sultangazi Belediye Başkanı Cahit Altunay, periyodik olarak gerçekleştirdikleri istişare toplantıları ile İstanbul’un ve ilçelerinin sorunları üzerinde fikir alışverişinde bulunduklarını söyledi. Meslektaşlarına katılımlarından dolayı teşekkür eden Başkan Altunay, Sultangazi’yi marka yapmak için çalışmalarını hız kesmeden sürdürdüklerini söyledi.
 
Oldukça samimi bir ortamda gerçekleşen toplantıda belediye başkanları, ilçelerinde hayata geçirilen  projeler hakkında bilgiler verdi.  
 
Toplantının ardından konuk Belediye Başkanları, inşaatı devam eden Sultangazi Belediye Hizmet Kompleksi’nde incelemelerde bulundular.
 
Konuk belediye başkanları daha sonra Sultangazi Mimar Sinan Kent Ormanı’nı gezdiler.
 

SİVİL HABER

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner309

banner225

banner209