‘’GAZETECİLER GÜNÜ’’ İLK KEZ BÖYLE KUTLANDI

Bayrampaşa Belediyesi, ‘’10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’’nü Türkiye de ilk kez, olması gerektiği gibi kutladı.

‘’GAZETECİLER GÜNÜ’’ İLK KEZ BÖYLE KUTLANDI

 ‘’Çalışan, çalışmayan her gazetecinin günüdür bugün’’

Gazetecilik mesleğini başarı ile sürdürmüş, çalışan çalışmayan bütün gazeteci arkadaşlarla bir araya gelen Bayrampaşa Belediyesi anlamlı bir programa da imza atmış oldu.

Ulusal, yerel basının vefakar çalışanlarının bir araya geldiği programda mesleğini aktif olarak yürüten ve şu an mesleğinden uzak olan gazeteci arkadaşlar ‘’çalışan gazeteciler günü’’nün ‘’gazeteciler günü’’ olarak kutlanması gerektiğinin altını önemle vurgulamış oldu.

BAŞKAN AYDINER;’’GAZETECİLİK BAKİDİR’’

Gazetecilik mesleğinin ‘’Baki’’ olduğunu vurgulayarak söze başlayanBayrampaşa Belediye Başkanı Atila Aydıner;’’gazetecilik mesleği çalışan veya çalışmayan olarak ayrılamaz.Gazetecilik mesleğine gönül vermiş bütün arkadaşlarımızın günüdür bugün..Bu nedenle işinden ayrılmış olan veya halen çalışan arkadaşlarımızı bu özel programa davet ettik.Bundan da son derece memnunuz.Çalışan çalışmayan bütün gazeteci arkadaşlarımızın günü kutlu olsun’’dedi.

Programa katılan davetlilerle yakından ilgilenen, sohbet havasında gazetecilerin sıkıntı,istek ve düşüncelerini dinleyen Başkan Aydıner  daha sonra  özel olarak  tasarlanmış olan fotoğraf makinesi şeklinde ki dev pastayı gecenin asıl sahibi olan gazetecilerle beraber kesti.

Objektif şeklinde ki özel kupaların hediye olarak verildiği yemek çekilen aile fotoğrafı ile son buldu.



SİVİL HABER

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner309

banner225

banner209