DEMİR "GERİ DÖNÜŞÜME DESTEK SİZDEN BUZ PATENİ BİZDEN"

Fatih Belediyesi bir sosyal sorumluluk projesine daha imza atıyor. Fatih Belediyesi tarafından yaptırılan buz pateni pisti bugün hizmete giriyor.

DEMİR

 Özellikle çocuklara buz sporlarını sevdirmeyi amaçlayan bu uygulamadan yararlanmak isteyenlerin yanlarında geri dönüştürülebilir maddeyle piste gelmeleri yeterli. Yaş sınırlamasının olmadığı pistte; plastik, cam ve kağıt gibi geri dönüştürülebilir madde getiren herkes 45 dakikalık bir seansa katılabilecek.

Mart ayı sonuna kadar hizmet verecek olan buz pateni pistinin özellikle yarıyıl tatilinde çocukların yoğun ilgisiyle karşılaşacağı bekleniyor.

Projeyi hayata geçiren Fatih Belediye Başkanı Mustafa Demir, projenin buz sporlarını sevdirmeyi amaçladığı gibi özellikle çocuklara çevreye karşı duyarlılık bilincini de aşılamayı hedeflediğini söyledi.

336 m2 kapalı alan üzerine kurulan buz pateni pistinde 2 bayan 2 erkek eğitmen dileyenlere eşlik edecek. Ayrıca pistin 120 kişi kapasiteli tribünü de mevcut. Yaz aylarında ıslanma havuzu olarak kullanılan alan, kış aylarında ise bundan böyle buz pateni pisti olarak kullanılacak.

 Burada biriken geri dönüştürülebilir atıklar, Çevre Koruma Müdürlüğü görevlilerine teslim edilecek.

SİVİL HABER

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner309

banner225

banner209