BETÜL MARDİN,”TÜRKİYE’YE OLİMPİYATLARI VERMEZLER”

Duayen Halkla İlişkiler Uzmanı Betül Mardin, Bakırköy Belediye Başkanlığı personeli ile “ İtibar Mimarlığı” konulu söyleşi de 6 Eylül de açıklanacak karar öncesi çarpıcı açıklamada bulunarak Türkiye’ye olimpiyatları vermeyeceklerini söyledi.

BETÜL MARDİN,”TÜRKİYE’YE OLİMPİYATLARI VERMEZLER”
 Basın-Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü ile İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen ve Bakırköy Belediyesi Yunus Emre Kültür Merkezi Müşfik Kenter Tiyatro Salonu’nda gerçekleşen söyleşide Betül Mardin ayrıca belediye personeline itibar mimarlığı konusunda bilgi de verdi.


Bakırköy Belediye Başkan Yardımcıları Yervant Özuzun ve Güngör Gün, birim müdürleri, işçi ve memur personelin katıldığı söyleşi de konuşan Betül Mardin bir soru üzerine Türkiye’ye olimpiyatların verilmeyeceğini söyleyerek,” Türkiye konum olarak çok önemli yerde ve sürekli olarak üzerinde oyunlar oynanıyor. Bu yüzden bizim ön plana çıkmamızı istemeyecekleri için kesinlikle olimpiyatları bize vermezler. Size bununla bağlantılı başımdan geçen bir şeyi anlatayım: 5 yıl önce bir yerde karşılaştığım bir Amerikalı bana 5 sene sonra siz Suriye ile savaşın eşiğine gelirsiniz demişti. Şimdi günümüze bakıyorum da o zaman bana çok saçma gelen şey şimdi önümüzde.”dedi.

İtibar Mimarlığı üzerine de açıklama yapan Betül Mardin, “ Öncelikle hukukun ışığı altında çalışma yapın. Nasıl hatırlanmak istiyorsanız öyle çalışın. Ben 86 yaşındayım hala çok çalışıyorum. Mutlaka kapınızı biraz aralık bırakın. Bu kapıdan içeri mutlaka girilir. Mesajlarınız ve sözleriniz anlaşılır olsun. Yaratıcı ve cesur adımlar atın. Önce insan parolasıyla hareket edin ve mutlaka sosyal sorumluluk projelerinin içinde olun.Sevilmeyen insan acı günler yaşar. Mutlaka çalışma alanınızda adamakıllı araştırma yapın. Hedef kitleleri görün. Aleyhinize tutulacak hiçbir şeye hayatınızda yer vermeyin. Mutlaka karşınıza çıkar. Bir de mutlaka bir alanda çalışın. Biraz ondan biraz bundan da yapayım derseniz başarılı olamazsınız. Hem halkla ilişkiler hem sigortacılık yapılmaz.. Ben eğer bugün karşınızda konuşuyorsam, bir marka olarak beni görüyorsanız bunu 43 yıldır aynı işi yapmama borçluyum. Başka bir iş yapmadım.”şeklinde konuştu.

Betül Mardin ailesinde siyaset girmeme konusunda yasak olduğunu belirterek siyasete kesinlikle girmeyi düşünmediğini de belirterek,” Babam, kardeşleriyle bir karar alarak yemin etmişler ve kesinlikle siyasete girmemişler. Biz de bu yemine sadık kaldık. İtibar kaybetmek istiyorsanız siyasete girin.”dedi.

Söyleşinin ardından Basın-Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürü Ruhsan Tezkan tarafından Betül Mardin’e çiçek takdim edildi.

SİVİL HABER

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner309

banner225

banner209