Bayrampaşa Belediyesi Gazeteciler Gününü Yemekli bir Toplantıyla Kutladı.

10 Ocak Gazeteciler Günü münasebetiyle Bayrampaşa Belediyesi yerel ve ulusal medya temsilcilerine yemek vererek günlerini kutladı.

10 Ocak Gazeteciler Günü münasebetiyle Bayrampaşa Belediyesi yerel ve ulusal medya temsilcilerine yemek vererek günlerini kutladı.
 Bayrampaşa Belediyesi tarafından düzenlenen geceye Başkan Atilla Aydıner, Belediye başkan yardımcıları, basın danışmanları ve bölgenin yerel medyasının temsilcileir çalışanalrı ve ulusal medya çalışanalrı katıldılar.
Başkan Atila Aydıner;''gazetecilik mesleği çalışan veya çalışmayan olarak ayrılamaz. Gazetecilik mesleğine gönül vermiş bütün arkadaşlarımızın günüdür bugünü biz bu şekilde aadlandırıyor ve anlamlandırıyoruz.  Bu nedenle çalışan çalışmayan  arkadaşlarımızı bu özel programa davet ettik.  Çalışan çalışmayan bütün gazeteci arkadaşlarımızın günü kutlu olsun''dedi.
 Başkanı Atila Aydıner, "10 Ocak Gazeteciler Günü" dolayısıyla verdiği yemekte gazetecilere yemekten sonra pasta ikram etti. Hazırlann pasta fotoğraf makinesi şeklinde ki bastayı bütün gzetecierle birlikte kesti. 
Pasta ikramından sonra toplu fotoğrafların çektirlmesinin ardından gazeteciler anısına hazırlatılan öbjektif şeklindeki kalemlikler ve çeşitli hediyeler daıltılarak bir gazeteciler günü daha bu şekilde sona ermiş oldu.
 

SİVİL HABER

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner309

banner225

banner209