4 DAKİKADA BÜYÜKBAŞ KURBAN KESİMİ GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Kurban bayramı öncesi kurbanlıklarını konforlu tesislerde zahmetsiz kestirmek isteyen vatandaşlar için Bayrampaşa Belediyesinin dizayn ettiği monoray sistemde kurban kesim alanında yapılan tatbikat başarı ile sonuçlandı.

4 DAKİKADA BÜYÜKBAŞ KURBAN KESİMİ GERÇEKLEŞTİRİLDİ
 Kurbanlıklar için yapılmış olan uyku bantları kullanılarak gerçekleştirilen tatbikatta 15 büyükbaş hayvan yerle temas etmeden kısa sürede parçalara ayrıldı.

 

Deri soyma, döş ayırma, askılı sistem sayesinde kurban kesimini kolaylaştıran monoray kesim merkezi vatandaşlarımız için bayrama hazır olduğunu kamuoyuna göstermiş oldu.

 

Tatbikatta konuşan Bayrampaşa Belediye Başkanı Atila Aydıner;’’ Bu sistemi İstanbullularla buluşturan ilk belediyeyiz.Kurbanlıkların el değmeden ve zahmetsizce kesilebildiği bu sistemin herkese örnek olmasını arzu ediyorum.Bayrampaşa kurbanın marka ilçesi.Bundan sonra da böyle olacak.Çünkü biz hizmet üretiyoruz.Bu vesile vatandaşlarımızın kurban bayramını can-ı gönülden kutluyorum ‘’dedi.

 

MODERN KESİM MONORAY SİSTEMDE 4 PERON DA DAKİKADA BİR BÜYÜKBAŞ..

Monoray sistemde, toplam 4 peronda, dakikada bir büyükbaş hayvan, vecibelere uygun şekilde parçalara bölünerek ve arzu edildiği takdirde parçalanarak vatandaşa teslim ediliyor.

SİVİL HABER

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner309

banner225

banner209