Balkan Müslümanları Kurbanlarınızı Bekliyor

Derneğimiz, Kurban bayramında siz hayırseverlerin vekâleten bağışladığı binlerce kurbanı muhtaç ve kimsesiz Balkan Müslümanlarına (Bosna, Arnavutluk, Kosova, Bulgaristan, Makedonya, Romanya) dağıtacak, onların bayram sevincine ortak olacak.

Balkan Müslümanları Kurbanlarınızı Bekliyor

 Balkan Müslümanları Kurbanlarınızı Bekliyor

Derneğimiz, Kurban bayramında siz hayırseverlerin vekâleten bağışladığı binlerce kurbanı muhtaç ve kimsesiz Balkan Müslümanlarına (Bosna, Arnavutluk, Kosova, Bulgaristan, Makedonya,  Romanya) dağıtacak, onların bayram sevincine ortak olacak.

Ekiplerimiz, Kardeş Aile ödemeleri olmak üzere aynî ve nakdî yardımlar yapacak. Kardeş Aile Ziyaretleri de yapılarak onlara çeşitli hediyeler verilecek. Yetimlere, öksüzlere, kimsesizlere, muhtaçlara kıyafet yardımları yapacak, çeşitli hediyeler vererek onları sevindirecek.

Ekiplerimiz, gittikleri yerlerde var olan sorunları tespit ederek, ümmetin problemlerine “Kalıcı Çözümler” üretilmesi amacıyla “Kalıcı Projeler”  inşa edilmesi için tespit ve değerlendirmelerde bulunacak. Bu kalıcı projelerin hayata geçirilerek ümmete ve insanlığa hizmet etmesi sağlanacak.





SİVİL HABER

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner309

banner225

banner209