KERİMOĞLU,”ALÇAKÇA SALDIRILAR YILDIRAMAYACAK”

KERİMOĞLU,”ALÇAKÇA SALDIRILAR YILDIRAMAYACAK”

KERİMOĞLU,”ALÇAKÇA SALDIRILAR YILDIRAMAYACAK”
 Florya Şenlikköy Caddesi üzerinde saat 13.30 civarında görevli Bakırköy Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekibine silahlı ve sopalı saldırı üzerine olay yerine gelen Bakırköy Belediye Başkanı Dr. Bülent Kerimoğlu,”Alçakça saldırılar bizi yıldıramayacak.”dedi.

Saldırı hakkında açıklamalar yapan Bakırköy Belediye Başkanı Dr. Bülent Kerimoğlu şunları söyledi: Zabıta ekiplerimizin kanun dışı hareket eden kâğıt toplayıcılar ve dilencilere yaptığı denetimlerden rahatsızlık duyanların gözdağı vermek amacıyla yaptığı saldırıda öncelikle hiçbir zabıta arkadaşımızın yara almaması bizi sevindirmiştir.   Bakırköy’de hukuka, mevzuata, yasaya aykırı faaliyet gösterenlere karşı 7/24 çalışmalarımız sürecek. Alçakça saldırılar bizi yıldıramayacak. Emniyet Müdürlüğü ekiplerine de olayın faillerini çok kısa süre içerisinde yakaladığı için teşekkür ederim. Bakırköylülerin refahı, huzuru ve belediye hizmetlerinden kesintisiz yararlanması için biz çalışmalarımıza devam edeceğiz. 

Saldırıda pompalı tüfekle ateş açılmasından ötürü zarar gören Zabıta aracı incelenmek üzere Emniyet Otoparkı’na çekildi.

SİVİL HABER

Güncelleme Tarihi: 28 Mart 2015, 06:18
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner309

banner225

banner209