BAKIRKÖY’ÜN SOSYAL BELEDİYECİLİK ÇALIŞMALARI HONG KONG’UN İLGİSİNİ ÇEKTİ

Başkanı Dr. Bülent Kerimoğlu’nu ziyaret eden Hong Kong Belediye Başkan Yardımcısı ve beraberindeki heyet Bakırköy Belediyesi’nin sosyal belediyecilik uygulamaları hakkında Başkan Kerimoğlu’ndan bilgi aldı.

BAKIRKÖY’ÜN SOSYAL BELEDİYECİLİK ÇALIŞMALARI HONG KONG’UN İLGİSİNİ ÇEKTİ

 Bakırköy Belediye Başkanı Dr. Bülent Kerimoğlu’nu ziyaret eden Hong Kong Belediye Başkan Yardımcısı ve beraberindeki heyet Bakırköy Belediyesi’nin sosyal belediyecilik uygulamaları hakkında Başkan Kerimoğlu’ndan bilgi aldı.

 

Hong Kong heyetinin ziyaretiyle ilgili bir açıklama yapan Bakırköy Belediye Başkanı Dr. Bülent Kerimoğlu şunları ifade etti: ”Bakırköy Belediyesi olarak yaptığımız sosyal belediyecilik çalışmaları Hong Kongluların da ilgisini çekmiş. Bugün ziyaretime gelen heyete çalışmalarımız  hakkında bilgi verdim. Sağlık, spor, kültür-sanat, sosyal yardım gibi sosyal belediyecilik çalışmalarımız hakkında uzun uzun notlar tuttular. Bakırköylü yurttaşlarımızın da karar mekanizması içinde olduğu sistem kendilerinin ayrıca ilgisini çekti. Ülkeler ve belediyeler arasıkültürel, sosyal ve belediyecilik alanlarında işbirliği konularında da fikir teatisinde bulunduk. “

SİVİL HABER

Güncelleme Tarihi: 31 Ocak 2017, 21:40
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner309

banner225

banner209