AMATÖR KÜMEDE SAĞLIK PROBLEMİ

 
Fatih amatör küme müsabakalarında sağlık ve sağlık hizmetlerinde sorunlar çözümlenmiyor.

Amatör küme takımlarımız oynadığı lig maçlarında sakatlık durumlarında yöneticilerin çaresizliği bitmiyor. Spor kulüplerimizin yöneticileri takımlarını liglere hazırlarken yaşadığı sorunların üstüne oynadığı lig maçlarında sporcularının sakatlıkları büyük bir sorun olarak karşılarına dikiliyor. Maç esnasında saha içindeki yönetici sahaya ayırdığı vakti sakatlanan sporcuyu hastaneye götürmekte, sporcuya acil ilk yardım müdahalesinde sıkıntı yaşıyor. İl temsilciliğinin sahalara sağlıkçı için ödenek göndermesi yetersiz zaten sahalarda sağlıkçı ve ambulans bulmak imkansız.

Bu sorunun giderilmesinde yetkili bulmak için başvurulması gereken makamlar sorumluluğu bir türlü üstlenmiyor.
Fatih Belediyesi’ne Namık Sevik ve Mimar Sinan Statları için sorunu çözmek adına çağrıda bulunuyorum. Bölgemizdeki hastane sayısı çok yoğun.Bu hastanelere belediyemizin verdiği hizmetler de üst düzeyde, iki stada birer ambulans ve sağlıkçı gönderilmesi çok mu zor?

Amatör kulüpleri maç yapabilmesi için T.F.F. na ödediği transfer ve lisans bedelleri Gençlik Spor İl Müdürlüğüne ödediği antreman ve kiralar için aldığı hizmetlerde hiç mi sağlık problemlerinin çözülmesi için katkısı olmayacak?
Fatih Amatör Birliği’nin bu sorunlara çözüm üretecek projesi yok mu?Sakatlıklarda seyircinin özel arabası ile mi sporcuyu hastaneye götüreceğiz?

SÜLEYMAN AYDIN
YORUM EKLE

banner309

banner225

banner209