İYİ HABER

 Fatih spor camiasına iyi haberlerimiz var.

Mimar Sinan Stadı’nın maç oynanırken emniyetinin sağlanabilmesi için önlem alınabilmesi saha kenarlarına konacak tel örgüler ve sağlık açısından çıkabilecek sorunları çözecek tam donanımlı ambulans bulundurulması müjdesini Fatih Belediyesi Spor Komisyonu üyeleri Hamit Fırat, Suat Özcan, spor sorumluları Gökhan Ceyhan, Spor Müdürü Hayrettin Yazıcı ve Başkan danışmanı Necati Selvi’nin destekleri için teşekkür ediyor ve Fatih Belediye Başkanlığı’nı tebrik ediyoruz.

Ayrıca Namık Sevik Stadı’nda ücretli idman yapan takımların derdine çare olarak çözüme katkı vermelerini bekliyoruz.

Balat Suni Çim Sahası’nda İBB Spor hâkimiyetinin Fatih kulüpleri adına yumuşatılması, bu sahada soyunma odalarının yapılması ve kulüplere tahsis edilmesi gerekiyor.

8-9 Eylül’de başlayacak olan amatör liglere katılan takımlarımıza başarılar diler, sorunlarına sahip çıkan yetkilileri tebrik etmek üzere oluşturulan kurumların yapamadığı görev adledilecek sorumluluklarını yerine getirmesi dileği ile.
 
SÜLEYMAN AYDIN
YORUM EKLE
YORUMLAR
hasan kızılyatak
hasan kızılyatak - 12 yıl Önce

sevgili süleyman bey sizin yazılarınızı özledik bizleri ve spor kamuyunu bilinçlendiriyorsunuz.teşekkür eder,çalışmalarınızda başarılar dilerim.

banner309

banner225

banner209