MERHABA

Rahatsızlığım nedeniyle 2 haftadır yazılarıma ara verdim. 2012 yılının sağlık, mutluluk ve başarılı günlerle geçmesi ve spor adına olumlu adımların çoğaltılmasını dilerim.
Bildiğiniz üzere Topkapı – Fatih Vatan Lisesi arasında geçen tatsız olayları dile getirmeye çalışmıştım.
05.12.2012 de Yerel Futbol sitesinde çıkan Topkapı Başkanı Necdet Bakır’ın beyanatı içimizi rahatlattı. Kendisini tebrik ederim.
Daha önce Vatan Lisesi Başkanı Aziz Karaca aynı yönde açıklamalarıyla Suat Özcan’a sahip çıkarak spor adına güzel bir örnek vermişti. İnşallah Topkapı – F.Vatan Lisesi kardeşliği adına güzel çalışmalarda bulunacaklardır.
Topkapı Eski Başkanlarından L. Derya Savun aracılığı ile Fatih Amatör Birliği’nde yapılan toplantıda çıkan olumlu havanın devam ettirilmesi açısından önemlidir.
Güzelhisar Spor Kulübü Antrenörü Ayhan Aslanağız’ın annesinin vefatı tüm amatör kulüplerine duyurulduğu halde sadece Birlik Başkanı Murat Kapusuz ve yönetim kurulu üyesi İrfan Sönmez’in katılımı dikkat çekmiştir. Spor camiasından çok az sayıda katılım ve telefon ile başsağlığı dileği teşekkürle karşılanmıştır.
Spor adına yapılan her türlü güzellik takdirle karşılanacak, olumsuzluklar ise düzeltilmesi adına eleştirilecektir. Saygı çerçevesinde bütün bunlar ortaya çıkartılma zorunluluğu taşımaktır.
YORUM EKLE
YORUMLAR
SUAT ÖZCAN
SUAT ÖZCAN - 12 yıl Önce

GEÇMİŞ OLSUN YAZINIZDA DEĞİNMİŞ OLDUĞUNUZ BU KONULAR SPOR ADINA ÖNEMLİ GELİŞMELER İHTİYACIMIZ OLAN DAYANIŞMA BİLİK BERABERLİK İNSANLARIN YANINDA OLMAK SPOR ADINA GERCEKTEN UMUT VERİCİ ŞEYLER ASLINDA OLMASI GEREKEN BU HAREKETLER MALESEF ÇOK AZ YAŞANABİLİNİYOR UMARIM 2012 SPOR BAŞKENTİ İSTANBULDA BU TÜR OLUMSUZ OLAYLARIN YAŞANMAMASI DİLEKLERİMLE.

banner309

banner225

banner209