Saadet “İŞGALE HAYIR; YENİ KATLİAMLARA HAYIR!”

Saadet Partisi İstanbul Hanımlar Komisyonu Cevizlibağ İl Başkanlığında Güneydoğu sınırımızda başlatılacak olan yeni bir savaşın arefesinde, “İŞGALE HAYIR!”, “YENİ KATLİAMLARA HAYIR!” basın açıklaması gerçekleştirdi.

Saadet “İŞGALE HAYIR; YENİ KATLİAMLARA HAYIR!”
 “İŞGALE HAYIR; YENİ KATLİAMLARA HAYIR!”

        Saadet Partisi İstanbul Hanımlar Komisyonu Cevizlibağ İl Başkanlığında Güneydoğu sınırımızda başlatılacak olan yeni bir savaşın arefesinde, “İŞGALE HAYIR!”, “YENİ KATLİAMLARA HAYIR!” basın açıklaması gerçekleştirdi.

        Yoğun katılımın olduğu basın açıklamasında konuşan Saadet Partisi İstanbul Hanımlar Komisyonu Başkanı Nagehan Gül Asiltürk;”Suriye'de zehirli gaz bombası atarak çoluk-çocuk demeden bin 300 kişiyi katleden canileri lanetlerken, Suriye’ye yapılacak batılı bir müdahalenin kesinlikle iyi niyetli olmadığını vurgulamak istiyoruz. Nitekim ABD sözcüsünün yaptığı, “Müdahalenin amacı, rejimi değiştirmek değildir.” açıklaması bunun itirafıdır. Amaç Suriye’de daha fazla kan akması pahasına Büyük İsrail’in kurulmasının ortamını oluşturmaktır.” Dedi.

Asiltürk, "Amerika Birleşik Devletinin Mısır’da ki darbeye Darbe bile demediğinin altını çizen Asiltürk, “Batı’nın, Suriye’ye demokrasi getireceğine inanılır mı? Açıkça görüldü ki demokrasi, sandık; batının istediği biçimde ve kuklaların başa geçmesi ile sonuçlanıyorsa geçerlidir. Yoksa hiçbir önemi yoktur.Müslümanlar olarak gönül, fikir, söylem, eylem birliği gerçekleşmezse fiziki birlik gerçekleşmez. Kardeşliğimiz hiçbir dış mihrakın bozgununa ve tahrikine bırakılamayacak kadar değerlidir. Coğrafyamız bu fitnelerden ve tahriklerden çok acılar çekmiştir. Bu coğrafyada yaşayan hiçbir topluluk, bir diğerinin acısı üzerinden huzur ve mutluluk bulamamıştır.dedi.

BM'NIN GÖREVI DÜNYADA MÜSLÜMANLIĞI YOK ETMEKTIR

Birleşmiş Milletlerin kendi çıkarlarını gözettiğini ifade eden Asiltürk; “Bilindiği üzere İkinci Dünya Savaşı’nın ardından, dünyaya öncülük yapma iddiasında bulunan küresel emperyalizm ve ırkçı Siyonizm önderleri bir araya gelmişler, Birleşmiş Milletler Teşkilatının kurulmasına karar vermişlerdir. Birleşmiş Milletlerin kurulur kurulmaz yaptığı ilk icraat ise İsrail Devleti'nin kurulmasını sağlamak olmuştur. BM, İsrail'in etrafındaki Müslüman ülkeleri tek tek yok ediyor. BM'nin görevi dünyada Müslümanlığı yok etmektir, bu görevini de adım adım icra ediyor. Bizim BM'den bekleyecek hiçbir şeyimiz yoktur.” Dedi. 

İSLAM BİRLİĞİ KURULMALIDIR

Basın açıklamasında İslam Birliğinin kurulmasına değinen Asiltürk, “Bugün Irak’ta her gün bomba patlıyorsa, Gazze’ye füze atılıyorsa, Arakan’da Müslümanlar diri diri yakılıyorsa, Bangladeş’te mücahit’ler hapsediliyorsa, Doğu Türkistan’da işkencelere maruz kalınıyorsa, Afganistan’da, Pakistan’da, Kafkaslar’da kaos devam ediyorsa, Tunus ve Libya’da iç karışıklıklar devam ediyorsa Afrika’da açlık devam ediyorsa Keşmir ve Patani’de esaret hala devam ediyorsa,Mısır’da İhvan-ı Müslimin yok edilmeye çalışılıyorsa ve Suriye’de masum yavrular zehirleniyorsa, İslam ülkeleri birlik olup bir iç savaşı önleyemiyorlarsa  bunun sebebi meydanın boş bırakılmasıdır.İşbirlikçi yönetimlerin  kendi cellatlarına aşık bir hal sürdürmeleridir, ordularını dahi ırkçı emperyalizmin hizmetine sunmalarıdır.Olanların asıl suçlusu;Filistin’de her türlü hak ihlalini gerçekleştiren, çocukları öldüren, hapse atan İsrail’e Cani demekten, Mali’de düzenledikleri operasyonlarla, savaş uçakları ve helikopteri ile ölüm kusan Fransa’ya zalim demekten, Irak’ta  bir buçuk milyon müslümanın kanına giren Amerika’ya Katil demekten çekinen, hatta işgalci askerlerin sağsalim evlerine dönmeleri için dua eden işbirlikçi yönetimlerdir.” İfadelerini kullandı.

ERBAKAN’IN YOLUNDA DEĞİLSİNİZ

Başbakan Erdoğan’ın kürsülerde biz Erbakan’ın yolundayız söylemlerinin doğru olmadığını belirten İstanbul İl Başkanı Nagehan Asiltürk; “Biz Saadet Partisi İstanbul İl Kadın Kolları olarak, İslam birliğini gerçekleştirme yolunda atılmayan adımların hiç birini kabul etmiyoruz. Avrupa Birliği Bakanlığı kuranlar, bu haçlı birliğine girmeyi dönülmez bir yol olarak görenler, İslam birliğine ömrünü adamış 54.Hükümetin Başbakanı merhum liderimiz Prof. Dr. Necmettin Erbakan’ın yolunda olduğu iddiasında bulunamazlar.Bizi toprağa gömüp üzerimize beton dökmeye çalışanlar bilsin ki; Bizi magmaya da koysalar oradan lav olur fışkırır, ‘Yeni Bir Dünya’yı kurarız.’’ diyen Necmettin Erbakan’lar,bu zulüm ve sömürü dünyasının yerine ‘Yeni ve Adil Bir Dünya’ kurma hedefine sahip çıkarak bu uğurda mücadeleye devam etmektedirler. Bizler Saadet Partisi Kadın Kolları olarak hak ve adaleti esas alan anlayışı ile gerçek bağımsızlık ve özgürlük hareketi olan Milli Görüş’ün yeryüzüne hâkim olması için, tüm gücümüzle çalışacağımıza söz veriyoruz.” Şeklinde açıklamalarda bulundu.

SİVİL HABER

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner309

banner225

banner209