Siyonist Planları Hoca Deşifre Etti

Saadet Partisi Başakşehir İlçe Başkanlığının Aylık Mutad Olarak Düzenlediği İlçe Divan Toplantısı İlçe Merkezindeki Konferans Salonunda Heyecan, Aşk ve Azimle Gerçekleşti.

Siyonist Planları Hoca Deşifre Etti
Saadet Partisi Başakşehir İlçe Başkanlığının Aylık Mutad Olarak Düzenlediği İlçe Divan Toplantısı İlçe Merkezindeki Konferans Salonunda Heyecan, Aşk ve Azimle Gerçekleşti.

Bir aylık çalışmaların değerlendirildiği  toplantıda İlçe SKM Başkanı Mehmet İPEK'in selamlama konuşmasının ardından  sinevizyon gösterimide yapıldı. Daha sonra Başakşehir Mahalle Teşkilatından Cevdet Öğüç'e çalışmalarından dolayı plaket takdim edildi.

Siyonist Planları Hoca Deşifre Etti

Siyasi konuşmalar gündeminde Saadet Partisi Genel İdare Kurulu Üyesi Ordu Eski Milletvekili Mustafa Hasan ÖZ, bir ülke kalkınacaksa o ülkede siyonist hakimiyetin sona ermesi lazım olduğu söyledi.

ÖZ konuşmasında, "1897 yılında siyonist delegeler İsvirçre'nin başkenti Basel'de bir toplantı yaptılar.

Theodor Herzl'in başkanlığını yaptığı Siyonist Kongresinde vadedildiğine inandıkları bu topraklara kavuşmak amacıyla 4 maddelik plan yaptılar.

1.Filistin'de istedikleri toprağı vermediğinden Sultan Abdulhamit'i tahttan indirmek,
2.İlk 25 yıl içinde Osmanlıyı ortadan kaldırmak,
3.50 yıl içinde Filistin'de İsrail Devletini kurmak,

Son planları 100. yılında Büyük İsrail'i kurmaktı ama başramadılar. Çünkü Merhum Hocamız Başbakan oldu." dedi.

ÖZ konuşmasının devamında, "Rahmetli Hocamız Prof.Dr. Necmettin Erbakan sayesinde siyonist planları deşifre edildi.

Hocamız Türkiye'yi hatta dünyayı dolaşarak dünyayı ele geçirmek için herşeyi mübah sayan bu zihniyetin planlarını yıllarca anlattı.

Şimdi Milli Görüşçüler takım çalışması halinde Hocamızın bıraktığı yerden planlı,programlı olarak çalışmalarına devam ediyorlar." dedi.

Başakşehir'de CHP Gelmez

Gündemin son maddesinde Saadet Partisi Başakşehir İlçe Başkanı Yusuf GÜŞEN tüm Başakşehirli hemşehrilerine seslendi.

Mart 2014 yerel seçimlerinde Başakşehir Belediyesini Saadet Partisinin kazanacağını söyleyen İlçe Başkanı GÜŞEN, siz oyları bölüyorsunuz CHP gelir diyenlere, "Başakşehir'de CHP Gelmez" dedi.

GÜŞEN konuşmasının devamında, "Seçimlerin sonucu Allah'ın elindedir. Biz görevimizi yapmakla sorumluyuz. Allah'ın gücü sınırsız ve sonsuzdur. Bu inançla Allah'ın izniyle Belediyeyi alacak kadar oy alacağız. Ben buna inanıyorum",dedi.

SİVİL HABER

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner309

banner225

banner209