Erdoğan bu kadar küçük düşürmemişti

Erdoğan, Kılıçdaroğlu'na yüklenirken yaptığı öneriyle gurubu gülme krizine soktu. Cumhuriyet gazetesinden iki manşet gösteren Başbakan Sıffin savaşından da ayrıntı veri.

Erdoğan bu kadar küçük düşürmemişti

Partisinin gurup toplantısında dün açıklanan  büyüme ramaklarını yayınlayan Başbakan Recep Tayip Erdoğan, muhalafet liderlerini bu rakamları çarpıttığını söyledi. Türkiye'nin OECD üyesi ülkeleri arasında en hızlı büyüyen ülke dünyada ise Çin'in ardından en hızlı büyüyen ikinci ülke olduğunu kaydeden Başbakan Erdoğan, "Halep ordaysa arşın burada" diyerek, Türkiye'nın borçlandığını söyleyen muhalefete verileri gösterdi.

ABAKÜS ÖNERİSİYLE GÜLDÜRDÜ

"Muhalefet borçlanmayla ilgili verileri, doğur olmayan rakamlarla, doğru olmayan kıyaslarla veriyır Onlar kendi bildiklerini konuşsun. Ben yine ortada olan rakamlarla konuşacağım." diyen Başbakan Erdoğan, CHP Kemal Kılıçdaroğlu'nun hesap uzmanı olmasına rağmen 4 işlemi yapamadığını kaydetti. Devlet Bahçeli'nin 40. yıldaki iktidar formülü hesabını da hatırlatan Erdoğan, CHP Lideri'nin geçtiğimiz hafta Antalya'daki bir konuşmasında 4+4'ün 8 etmediğini 8/2'nin 4 ettiğini söylediğini hatırlattı. Erdoğan Kılıçdaroğlu'na abaküs önünde toplama, çıkarma, çarpma ve bölme çalışması yaptığını önerirken hem guruptakiler güldü hem de kendisi gülmekten tıkandı.

İşte o anlar:



EZAN'IN ARAPÇA'YA DÖNDÜRÜLMESİ NEYSE 4+4+4 DE ODUR!

Başbakan Erdoğan, 4+4+4 eğitim sisteminin yasalaşmasını sağlayan partisinin millervekilleri ve yasaya destek veren BDP'li 4 milletvekiline teşekkür ederek şunları kaydetti: "Zorunlu eğitimi 12 yıla çıkaran kanun için milletvekilleri arkadaşlarıma huzurlarınızda teşekkür ediyorum.Merhum Adnan Menderes'in ezan-ı şerifi aslına dönüştürmesi ne kadar muhteşemse, Cuma günü sizin yaptığınız iş de o kadar muhteşemdir. Tarih yazdınız. Aziz milletimizin hafızasında yer ettiniz, hepinizi kutluyorum."

BU SÖZLERİ MİSLİYLE İADE EDİYORUM

Başbakan Erdoğan, 4+4+4 eğitim sisteminin yasalaşması sürecinde Kemal Kılıçdaroğlu başta olmak üzere CHP'lilerin kendilerine ağır hakaretlerde bulunduğunu kaydederek, "Kendi ülkesinin başbakanına cahil diyen, Fransa Cumhurbaşkanına methiyeler düzen, İsrail'in kirli çamaşırlarını yıkayan CHP Genel Başkanı'nı önce CHP seçmenine sonra yüce milletime havale ediyorum. Hakaretlerini onlara aynen iade ediyorum Sayın Kılıçdaroğlu bu sözleri Komisyon Başkanı Prof. Dr. Nabi Avcı'ya bant tankı fırlatan grup başkanvekiline söyle" dedi

İşte o anlar:



KILIÇDAROĞLU'NA NAZİ VE HİTLER YANITI

Başbakan Erdoğan, CHP'nin kendilerine ''Hitler'' suçlaması yönelttiğini hatırlatarak, Hitler dönemi Almanyası ile dönemin CHP Hükümeti arasındaki temasları gösteren belge ve gazete haberlerini gösterdi.

İşte o anlar:

Haber 7

Haber Kaynağı : Haber7.com

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner309

banner225

banner209