BAYRAMPAŞA’DA ULAŞIM ARTIK DAHA KOLAY

Asfaltı bozulan cadde ve sokaklarda yoğun bir çalışma başlatan Fen İşleri Müdürlüğümüz, Bayrampaşa’da bozuk yol ve kaldırım bırakmamak için aralıksız çalışıyor.

BAYRAMPAŞA’DA ULAŞIM ARTIK DAHA KOLAY
 Araçların ve yayaların rahatça hareket edebilmesi için Bayrampaşa’da asfaltlar ve kaldırımlar yenileniyor. Fen İşleri Müdürlüğümüz, Kartaltepe, Muratpaşa, Yenidoğan ve İsmetpaşa Mahallesi’nde başlattığı yol bakım-onarım, asfaltlama ve kaldırım yenileme çalışmalarını diğer mahalleleri de dâhil ederek sürdürüyor.

Son bir aylık çalışmalarda 20 bin ton asfalt kullanılarak yaklaşık 50 bin metrekarelik alanda bakım ve onarım yapıldı. 10 bin metrekarelik alanda da kaldırımlar yeniden düzenlendi.

BAYRAMPAŞA’DA 3 CADDE DAHA PRESTİJ KAZANIYOR

Fen İşleri Müdürlüğümüz, Yahya Kemal, Uygur ve Atışalanı Caddesi’ne de prestij kazandırmak için kolları sıvadı. 

Bayrampaşa’da var olan özellikli caddelere yeni özellikli caddeler eklemek için yoğun bir çalışma sergiliyoruz. En son Altıntepsi Mahallesi Yahya Kemal Caddesi’nde başlattığımız özellikli yol çalışması tüm hızıyla devam ediyor. Yahya Kemal Caddesi’nde başlatılan özellikli yol çalışması, Uygur ve Atışalanı Caddesi ile devam edecek.

Çalışmalar kapsamında, üç caddeye de tretuar,  granit bordür, bazalt ve görme engelli taşları döşenecek. Yolda kumlamalı plaktaş ve granit oluk kullanılarak caddelere estetik bir görünüm kazandırılacak.

Ayrıca sınır elemanları kullanılarak kaldırım sadece yayaların kullanımına uygun hale getirilecek.

Çalışmalar tamamen sonlandırıldığında caddeler Bayrampaşa’nın en prestijli caddeleri arasında yer alacak. Araçlar, yayalar ve görme engelli vatandaşlarımız caddeleri büyük bir keyifle ve rahatlıkla kullanabilecekler.

Öte yandan yakın bir tarihte caddelerde yeni bir çalışma yapılmamsı için İSKİ, İGDAŞ, BEDAŞ ve Türk Telekom gibi kurumlarla irtibat kurularak onların da caddelerdeki eksik altyapıları varsa tamamlamaları istendi.

 

SİVİL HABER

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner309

banner225

banner209