Saadet Partisi Adım Adım İktidara Yaklaşıyor

Başakşehirli Saadetliler her akşam Başakşehir'in bir mahallesinde ki camide teravih namazı kılıp, akabinde civardaki vatandaşlarla, esnaflarla kucaklaşıyorlar.

Saadet Partisi Adım Adım İktidara Yaklaşıyor
Saadet Partisi başakşehir İlçe Başkanı Yusuf GÜŞEN, İlçe Başkan Yardımcıları Ömer Faruk AKYÜZLÜ ve Zeki PANZEHİR, Bahçeşehir Hoşdere' de ki Saadet Partili üyelerle iftarlarını açtıktan sonra, ilçe yönetim kurulu üyeleri ve Kayabaşı mahalle teşkilatı mensublarıyla birlikte, Kayaşehir merkez camiinde teravih namazını kılıp, Kayaşehir' deki Ramazan etkinliklerine katıldılar.

Mevcut iktidarın ekonomik politikaları yüzünden kredi, kredi kartı gibi borç faiz ödemeleriyle mücadele eden seçmenlerin problemlerine, Milli Görüş İktidarı ve Milli Görüş Belediyeciliği geldiği zaman vatandaşın nasıl rahatlatacağı konusunda çözümleri anlattılar.

Kayaşehirliler, İlçe Başkanı Yusuf GÜŞEN' e "Saadet şimdi", diyerek yerel yönetim seçimlerinde Saadet Partisinin 1. parti olacağına inandıklarını söylediler. Akabinde, birçok vatandaş Saadet Partisine üye oldu.

SİVİL HABER

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner309

banner225

banner209