FATİHLİ ‘HALK MECLİSİ’NDE BULUŞUYOR

Fatih Belediye Başkanı Mustafa Demir düzenlediği ‘Halk Meclisleri’nde mahalleliyle bir arara geliyor. Uygulamanın ilki Silivrikapı Parkı’nda gerçekleştirildi.

FATİHLİ ‘HALK MECLİSİ’NDE BULUŞUYOR
 

Sürekli halkın içinde, sokakta olan Fatih Belediye Başkanı Mustafa Demir, belediye binasında periyodik olarak düzenlenen ‘Halk Günleri’ne bir yenisini daha ekledi. Bundan böyle yine periyodik aralıklarla Fatih Belediye Başkanı Mustafa Demir ve ekibi mahallelerde parklarda kahvaltılı Halk Meclisi’ düzenleyecek. Uygulamanın ilki Silivrikapı Mahallesi, Silivrikapı Parkı’nda gerçekleştirildi.

Silivrikapılı vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği halk meclisi toplantısına Fatih Belediye Başkanı Mustafa Demir, Başkan yardımcıları, müdürler katıldı. Toplantıya Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Süleyman Soylu’da sürpriz yaparak teşrif etti.

 

Halk Meclisinde bir konuşma yapan Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Soylu, yerel ve yerinden yönetimin önemine değinerek, Fatih Belediye Başkanı Mustafa Demir’in halkın içinde milletle birlikte millete en iyi hizmetleri sunan bir belediye başkanı olduğunu söyledi.

 

Fatih Belediye Başkanı Mustafa Demir’de ilk kez düzenledikleri kahvaltılı halk meclisine yoğun katılımlarından dolayı Silivrikapılılara teşekkür ederek, bir Ecdat yadigari Fatih’e hizmet etmenin onuru ve gururu ile gecelerini gündüzlerine katarak milletle birlikte milletin istekleri doğrultusunda en iyi hizmeti sunmaya çalıştıklarını ifade etti. Birkaç sene öncesine kadar gecekonduların bulunduğu alanı kamulaştırarak Silivrikapı Parkı yaptıklarını ifade eden Başkan Demir, parkın, mahalleli için güzel bir nefes alma, dinlenme noktası haline geldiğini söyledi. İlk kez 2006 yılında sokak iftarlarını başlatan belediye olduklarını hatırlatan Demir, ‘Bir ilke daha imza atıyor ve mahallelerde kahvaltılı halk meclisinin ilkini gerçekleştiriyoruz, bundan sonra da bu buluşmalar devam edecek’ dedi. 

Hep birlikte yapılan kahvaltının ardından vatandaşlar sorunlarını ve isteklerini doğrudan Belediye Başkanı Mustafa Demir’le paylaştılar.

 

 

SİVİL HABER

Güncelleme Tarihi: 19 Eylül 2014, 17:37
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner309

banner225

banner209