DEV KEDİLER ESENLER’E GELİYOR

Dünyaca ünlü animasyon ve kukla sanatçısı Güney Afrikalı Roger Titley’in tasarladığı 4 metre boyundaki dev kedi kuklalar, 16 Eylül Pazar günü Esenler Dörtyol Meydanı’nda sergilenecek.

DEV KEDİLER ESENLER’E GELİYOR

 iDANS Uluslararası Çağdaş Dans ve Performans Festivali tarafından düzenlenen iKEDi “Biz de İstanbulluyuz” projesi Esenlerlilerle buluşuyor.

İstanbul’un sokaklarını, havasını ve suyunu paylaştığımız hayvanlarla uyumlu bir yaşama ve diğer canlıların var olma haklarına saygılı olmaya davet eden İKEDİ “Biz de İstanbulluyuz” projesi kapsamında; dünyaca ünlü animasyon ve kukla sanatçısı Güney Afrikalı Roger Titley’in tasarladığı 4 metre boyundaki dev kedi kuklalar, Esenler Dörtyol Meydanı’nda sergilenecek. Meydanda ayrıca ücretsiz kukla yapım atölyeleri de kurulacak. 16 Eylül Pazar günü 16. 00- 19.00 saatleri arasında düzenlenecek atölyelerde, hareketli hayvan heykelleri yapılacak. Sanatsal yönetmenliğini Avusturyalı tiyatro yönetmeni Airan Berg’in üstlendiği iKEDi atölyelerine katılım ücretsiz ve 10 yaşın üzerinde herkese açık olacak. 

SİVİL HABER

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner309

banner225

banner209