Sarıgül, Kars’ta vatandaşlarla buluştu:

Sarıgül:“Vatandaşların yüzde 100’ünü Güldürmek için yollardayız”

Sarıgül, Kars’ta vatandaşlarla buluştu:

Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül, sivil toplum kuruluşlarının davetlisi olarak gittiği Kars’ta vatandaşalr tarafından yoğun sevgi gösterisi ile karşılandı. 

Kars Havaalanı’nda basın mensuplarının sorularını cevaplayan Sarıgül, Türkiye’de insanların mutsuz olduğunu söyleyerek, “Ben insanımızın yüzde 30’unun, yüzde 40’ının, yüzde 50’sinin değil, yüzde 100’ünün yüzünü güldürmek için yollardayım” dedi.  

Sarıgül açıklamasında özetle şunları söyledi:

“Gezdiğim bütün yörelerde Anadolu insanı kendi yöresi ile ilgili sorunları çözmek, memleketini terk etmek yerine, bölgesini kalkındırmak için büyük çaba sarf ediyor. Ben de bu sorunları paylaşmak için davet aldığım her yöreye koşuyorum. Ancak ülkemiz insanının mutsuz olduğunu görüyorum. Ben ve arkadaşlarım halkın yüzde %30’unun, 40’ının değil, yüzde 100’ünün gülmesi için çalışıyoruz. Benim siyaset anlayışım, ülkemin tamamının yüzünü güldürmektir. Gelecekte birbirimizi daha çok kucaklayacağız, yüzümüz gülecek, geleceğe güvenle bakacağız. Bunun için barışa ve demokrasiye ihtiyacımız var. Küresel ekonomi için büyük çaba harcayanlar en az o kadar da küresel demokrasi ve küresel adalet için çaba harcamalıdır. Toplumsal adaletin olmadığı yerde barış ve huzur olmaz. Ülkemizde bunları gerçekleştirmek için artık muhalefette değil, iktidarda olmamız lazım”.

Sarıgül basın mensuplarının “CHP lideri Kılıçdaroğlu’nun CHP’ye katılımınız konusundaki yaklaşımını nasıl değerlendiriyorsunuz” sorusunu da “Ben zaten gençlik kollarından beri CHP ve sosyal demokrat kulvarda emek verdim, birçok görevde bulundum. Sayın genel başkana çalışmalarımıza gösterdiği bu olumlu yaklaşımından dolayı teşekkür ediyorum” şeklinde cevapladı.  

Mustafa Sarıgül daha sonra Göle, Ardahan ve Damal’a geçerek buradaki yurttaşlarla buluştu. 

SİVİL HABER

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner309

banner225

banner209