Kibiroğlu: Fatih’in Nüfusu Niçin Düşürülüyor?

Saadet Partisi Fatih İlçe Başkanlığı’nın Mahalle İstişare Toplantıları devam ediyor.

Kibiroğlu: Fatih’in Nüfusu Niçin Düşürülüyor?
 Fatih’teki tüm mahallelerde yapılmakta olan toplantılara, o mahalledeki imamdan esnafa, emekliden memura her kesimden insanlarımız katılıyor. Türkiye’nin temel meselelerine çözüm önerileri getirmek, halkımızın genel ve yerel yönetimlerle ilgili beklenti ve taleplerini öğrenmek ve bu doğrultuda çözüm önerileri ve icraat projeleri ortaya koymak amacıyla yapılan toplantılar çok verimli geçiyor.

Bu hafta Fener bölgesinde yapılan toplantıya İlçe Başkanımız Muzaffer Serenli, İlçe Başkan Yardımcıları ve Belediye Meclis üyemizin yanı sıra Genel Başkan Danışmanımız Lütfi Kibiroğlu da katıldı.

Toplantıya katılanların görüş ve önerileri dikkatlice dinleyen ve not alan Kibiroğlu, akabinde kısa bir açıklamada bulundu. Özelikle muhafazakâr insanların büyük bir desteğiyle iktidara gelen hükümetin, kendisine oy verenleri hayal kırıklığına uğrattığını söyleyen Kibiroğlu, en başta zinanın suç olmaktan çıkarılması, domuzun kasaplık hayvan eti statüsüne sokulması, TV dizileri vasıtasıyla ahlak ve maneviyatın yok olmasına seyirci kalınmasını eleştirdi.

Yerel yönetimlerde de maalesef aynı hayal kırıklığının yaşandığını söyleyen Kibiroğlu, özellikle Fatihlilerin çok dikkatli olması gerektiğini söyledi. Fatih Belediye Başkanı Mustafa Demir’in geçen gün katıldığı bir radyo programında Fatih’in nüfusunun 100 bine indireceklerinden bahsetmesini talihsizlik olarak niteleyen Kibiroğlu şöyle konuştu: “Fatih’in nüfusunu 100 bine niçin indireceksiniz? Bu kimin amacına hizmettir? Ne faydası vardır? Fatih’teki binlerce cami sizin bu icraatınızdan sonra cemaatsiz kalınca bu kime yarayacaktır? Aklınızı başınıza toplayın.”

“ Fatih Belediye Başkanı diyor ki, Fatih’te otel sayısı az, bunu çoğaltacağız. Beyler böyle bir anlayış olamaz. Fatih, İstanbul’dur. Fatih, 5 mukaddes beldeden ( Mekke, Medine, Kudüs ve Şam) biridir. Bu oteller ne için yapılacak? Turizm için ise dünyada böyle bir şey yok. Turistler tarihi yerleri gezerler, dolaşırlar akşam da otellerine dönerler. Tarihi beldelerin her tarafı otelle doldurulmamıştır. Sonra bu otellerde başka neler döndüğünü biliyoruz. Kapı komşunuzun otel olmasını mı istiyorsunuz?”

“ Ben Eminönü Belediye Başkanlığını devraldığımda 567 adet otel ve pansiyon vardı. Bıraktığımda da sayı aynı idi. Şehrinize sahip çıkın. Ekümenik olma politikaları güden bir patrikhanenin bulunduğu ilçede yaşıyorsunuz. Başka söze gerek var mı?”

SİVİL HABER

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner309

banner225

banner209