Lütfi Kibiroğlu: Şike var mı yok mu?

Saadet Partisi Fatih İlçe Başkanlığı’nın aylık olağan İlçe Divanı Fatih Uğur Düğün Salonu’nda yapıldı.

Lütfi Kibiroğlu: Şike var mı yok mu?
 İlçe teşkilat görevlilerin büyük bir katılım gösterdiği divanının bu ayki siyasi konuşmalar gündeminde Genel başkan danışmanı Lütfi Kibiroğlu önemli açıklamalarda bulundu.

Rahmetli Erbakan Hocamızın vefatının yıldönümü olması nedeniyle Hocamızla ilgili sinevizyon gösterimi yapılan divanda duygu dolu anlar yaşandı.

Siyasi konuşmalar gündeminde söz alan Genel Başkan Danışmanımız Lütfi Kibiroğlu, Türkiye’nin gündemiyle ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu. Suni gündemlerle insanların oyalandığını söyleyen Kibiroğlu, temel meselelerin bu sayede gündemden düşürüldüğünü, ayrıca ülkemiz için çok önemli olan bazı icraatların kimsenin bilgisi olmadan Meclis gündemine getirildiğini ve yasalaştırılmaya çalıştığını söyledi.

Kibiroğlu şöyle devam etti: “ İnsanlarımızı şike davasıyla, Ergenekonla v.s  (bunlar önemsizdir demiyorum ama) oyalayan hükümet, bir de bakıyorsunuz ki sadece arsa fiyatına şeker fabrikalarını özelleştiriyor, yabancılara toprak satışının metrekare oranını arttırıyor. Her kesimi yakından ilgilendiren ve kamuoyunda enine boyuna tartışılması gereken meseleler bir gecede kanun teklifiyle meclise geliyor. Biz şike miydi, değil miydi diye tartışırken şekeri kapan götürüyor!”

“ Mızrak, artık çuvala sığmıyor. En sonunda Zafer Çağlayan da ithalatın, ihracatın neredeyse iki katına çıktığını itiraf ederek dert yanmak durumunda kaldı. Oysa bunun sorumlusu bizzat hükümetin kendisi. Uyguladıkları ekonomik politikalar imalat sektörüne ağır darbe vurdu. Türkiye’de üretmektense ithal edip satmak daha cazip hale getirildi. Hükümeti başarılı bulanlara soruyorum. Allah aşkına bu iktidar sizin memleketinize kaç fabrika kurdu, işsizliği ortadan kaldırdı mı, ahlak ve maneviyatı yükseltti mi? Diyorlar ki, efendim şu kadar yol yaptı ya. Allah sizin iyiliğinizi versin!

“Bu ülkede hakkı ve hakikati haykıran bir tek Milli Görüşçüler kaldı. Bizler bu hakikatleri halkımıza anlatmaya devam edeceğiz ve bir gün milletimiz inşallah yeniden Saadet Partisini iktidara getirecek.

SİVİL HABER

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner309

banner225

banner209