Erdoğan, Clinton ile neleri görüştü?

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın ABD Dışişleri Bakanı Hillary Clinton’u kabülü sona erdi. Yaklaşık 1 saat 45 dakika süren toplantının detaylarına ilişkin bilgi verilmedi.

Erdoğan, Clinton ile neleri görüştü?

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Suriye Halkının Dostları Grubu 2. Konferansı için Türkiye’ye gelen ABD Dışişleri Bakanı Hillary Clinton’u Dolmabahçe’deki Başbakanlık Çalışma Ofisi’nde kabul etti.

Saat 13.15’de başlayan görüşme, 1 saat 45 dakika sürdü. Görüşmenin detaylarına ilişkin açıklama yapılmadı.

ERDOĞAN VE CLINTON NE GÖRÜŞTÜ?

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın, ABD Dışişleri Bakanı Hillary Clinton'ı kabulünde, Suriye başta olmak üzere bölgedeki gelişmeler ele alındı.

Alınan bilgiye göre, Başbakan Erdoğan, Dolmabahçe'deki Başbakanlık Çalışma Ofisi'nde ABD Dışişleri Bakanı Hillary Clinton ile 1 saat 45 dakika görüştü.

Erdoğan ve Clinton bir süre başbaşa görüştükten sonra kabule, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Adana Milletvekili Ömer Çelik, Dışişleri Bakanlığı Müsteşarı Feridun Sinirlioğlu ve Türkiye'nin Washington Büyükelçisisi Namık Tan da katıldı.

Suriye başta olmak üzere bölgedeki gelişmelerin ele alındığı görüşmede, ayrıca nükleer enerjinin barışçıl amaçlarla kullanılması çerçevesinde, İran'ın nükleer programına dair P5 1'in yapacağı toplantı hakkında görüş alışverişinde bulunuldu.

CİHAN-AA

Haber Kaynağı : Haber7.com

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner309

banner225

banner209