Yavuz Nufel tiyatro sahnesinde evlendi

Haber 7 editörü Kenan Biter'den sonra haber7 yazarlarından Yavuz Nufel de sahnede sevgilisine evlenme teklif etti. Üstelik Nufel, sahnede nikah bile kıydırdı...

Yavuz Nufel tiyatro sahnesinde evlendi

Halen SonHaber.nl sitesinin Genel Yayın Yönetmenliğini yapan Şair Yazar - Gazeteci Yavuz Nufel sahneden sevgilisine evlilik teklifi yaptı ve nikah kıydırdı!

Geçtiğimiz Cuma günü Rotterdam Het Klooster Semtevi sahnesinde sergilenen “Abuk-Sabuk Şeyler 2” adlı oyun esnasında Yavuz Nufel, tiyatrocu Vedat Gültekin tarafından sahneye davet edildi.

Kısa bir konuşmanın ardından Nufel; izleyiciler arasındaki Nuray Çetin’e evlenme teklif etti.  Teklifine olumlu cevap almasının ardından yüzlerce izleyici çifti uzun sure alkış yağmuruna tuttu.

Daha sonra Nufel Seyircilere hitaben; “Gemilerde nikah Kaptanlar tarafından kıyılır. Bu tiyatronun kaptanı da kardeşim Vedat Gültekin; Huzularınızda Nuray Hanımla Gönül nikahı kıyması için şahitlik eder misiniz” diye sordu.

Nuray hanım heyecandan ve mutluluktan titrerken Nufel; “Gönül Nikahımıza şahitlik ettiğiniz için teşekkür ederim, sırada resmi ve imam nikahı var” diyerek alkışlar eşliğinde sahneden indi.

Hollanda'da  yaklaşık 30 yıl gecesini gündüzünü Tiyatroya veren ve onlarca tiyatrocu yetiştiren Vedat Gültekin’in nikah kıymanın kendisinin sanat tarihindeki en mutlu günü olduğunu söyledi.

İnter aktif bir oyun olan Abuk Sabuk Şeyler Vedat Gültekin’in yönlendirmesi ve direktifleri ile tamamen doğaçlama şeklinde skeçlerden oluşuyor.

Ana temanın Avrupa’ya göç ve aile içi ilişkiler olduğu ve iki saat süren Abuk Sabuk Şeyler gösterisi izleyenlerin büyük beğenisini kazanıyor..

(Haber 7)

Haber Kaynağı : Haber7.com

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner309

banner225

banner209