Turkcell Blog Ödülleri sahiplerini buldu

Turkcell'in ana sponsoru olduğu 2011 Blog Ödülleri (BÖ), törenle sahiplerini buldu. 15 farklı kategoride en iyi bloglar, internet kullanıcılarının oylarıyla belirlendi.

Turkcell Blog Ödülleri sahiplerini buldu

2008'den bu yana düzenlenen Blog Ödülleri'nde 15 farklı kategoride en iyi bloglar, internet kullanıcılarının oylarıyla belirlendi.

gnctrkcll'nin sponsor olduğu ''kişisel bloglar'' kategorisinin galibi pozitifgunluk.com olurken, NTV sponsorluğundaki ''haber gündem blogları'' kategorisinde ödülü homoinsurrectus.com aldı.

''Kültür sanat blogları'' kategorisinde manyetikbant.me ödüle layık görüldü.  Garanti Bankası sponsorluğundaki ''iş dünyası blogları'' kategorisinde temelaksoy.com, Schwarzkopf sponsorluğundaki ''kadın blogları'' sponsorluğuyla ise teknolojikanne.com ödül aldı.

Hepsiburada'nın sponsor olduğu ''teknoloji blogları'' kategorisinde teknolog.com ödül alırken, Collezione'nun sahiplendiği ''moda blogları'' kategorisinde ödüle bikot-bitisort.blogspot.com layık görüldü.

Bloggerlar'ın Mindshare'in sponsorluğunda yarıştıkları ''reklam-pazarlama'' kategorisinde addwork.net'e, Sana'nın sponsorluğunda yarıştıkları ''yemek blogları'' kategorisinde ise leylailekahvesohbeti.blogspot.com'a ödül verildi.

The Game'in sponsorluğundaki ''oyun ve eğlence bloglarında'' ipi göğüsleyen 90larmuzesi.com oldu. ''Aile blogları'' kategorisinde defneninannesi.com, ''hobi blogları'' kategorisinde blog.fotografium.com, ''gezi blogları'' kategorisinde bekransarsilmaz.com, ''otomotiv blogları'' kategorisinde ae2project.com ve ''spor blogları'' kategorisinde de gokhansenses.com ''Türkiye'nin en iyileri'' oldu.

Ödül töreninde konuşan Turkcell Kurumsal İletişim ve İlişkilerden Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Koray Öztürkler, Turkcell'in Türkiye'de özgün içerik yayıncılığını desteklediğini belirterek, ''Dijital dünyada teknolojik gelişmeler ne kadar önem taşıyorsa içerik de bir o kadar önemli.

Turkcell'de biz, iletişim teknolojileri alanında faaliyet gösterirken şunu iyi biliyoruz ki mobil dünyanın temel koşulu artık içerik ve altyapı kalitesinin birbirine paralel bir seyir izlemesi'' ifadesini kullandı.

2011’e rekor katılım

2008 yılından bu yana 5276 blogun yarıştığı ve toplamda 135 bin oyun kullanıldığı Blog Ödülleri’nde bu yıl hem başvuru hem de oylama rekoru kırıldı: 1.578 blogger’ın 15 farklı kategoride başvurduğu Turkcell Blog Ödülleri 2011’de okurların kullandığı toplam oy 25 bin’i geçti.

“En iyiler” nasıl belirlendi?

İnternet kullanıcılarını blog yazmaya teşvik ederek sanal dünyada Türkiye kaynaklı özgün içeriğin artmasını hedefleyen Turkcell Blog Ödülleri’nde başvuru sahibi bloglar iki aşamalı bir değerlendirme sürecinden geçirildi.

Her kategoride ilk 10’a girecek blogları internet kullanıcıları seçti. Okurlarının gücünü arkasına alan bloglar, ilk elemeyi onların oylarıyla geçtiler. Ardından, sektörün başarılı isimlerinden oluşan jüri, ilk 10’a giren adaylar arasından her kategorinin ilk üçünü belirledi.

Turkcell Blog Ödülleri 2011’de dereceye giren bloglar, okurlar ve seçkin bir jüri tarafından ödüllendirilme gururunun yanı sıra daha geniş bir medya görünürlüğü elde edecekler. Bu da onlara yeni okuyucu kitlelerine ulaşmak ve çeşitli iş birlikleri için referans sağlayacak.

Haber7

Haber Kaynağı : Haber7.com

YORUM EKLE
YORUMLAR
yeşim
yeşim - 9 yıl Önce

afyon spa, balıkesir spa, bursa spa, Izmir spa, kayseri spa, sıpa, sıpa rehberi, spa, spa nedir, spa oteller, spa rehberi, Türkiye sıpa, Türkiye spa, yalova spa http://turkiyesparehberi.com

SIRADAKİ HABER

banner309

banner225

banner209