Sivil Haber

OF HAYRAT KYD'den 100 ÖĞRENCİYE JEST Haydeen Maçaaaa

S.T.K.

31 Ekim Çarşamba günü deplasmanda Beşiktaş ile yapacağı Türkiye ziraat kupası macı hazırlıklarını sürdüren Ofspor futbol takımının taraftarlarda İstanbul'da toplanarak takımlarını desteklemek için şimdiden gruplar halinde biletlerini almaya başladılar.

 31 Ekim carşamba günü deplasmanda Beşiktaş ile yapacağı Türkiye ziraat kupası macı hazırlıklarını sürdüren ofspor futbol takımının taraftarlarıda istanbulda toplanarak takımlarını desteklemek icin şimdiden gruplar halinde biletlerini almaya başladılar.

Başta sivi toplum kuruluşları olarak Ofhayrat Derneği 100 öğrenciyi Beşiktaş ofspor macına ücretsiz olarak getirirken OfHayrat Derneği önünden de beşiktaş inönü stadına ücretsiz otobüs kaldırdıklarını ifade eden Of Hayrat Derneği genel sekreteri Emrullah Tellioğlu 'Hemşerilerimizi bu maca bekliyoruz ulaşımda sıkıntı yaşamamaları icin Derneğimizin önünden otobüs kaldırıyoruz' diyerek Of ve Hayratlı hemşerilerimizin yoğunlukla yaşadığı burada takımımızın deplasmanda değilde evinde oynayacakmış gibi bir karşılama yapmak istiyoruz .İnşallah iyi bir mücadele ile buradan alınacak galibiyet ile yeni bir tarih yazarız .ifadelerini kullandı.

Of Hayrat Derneği Genel sekreteri Emrullah Tellioğlu Son olarak şunları söyledi'Of Hayrat Kültür Yardımlaşma Derneği olarak aldığımız karar ile 100 oflu ve Hayratlı öğrenci kardeşlerimizi ücretsiz maca getireceğiz. Bu anlamda bizlere ofhayratkyd@gmail.com adresinden isimlerini yazdırarak biletlerini ayırtabilirler .dedi.

Beşiktaş Ofspor Türkiye ziraat kupası macı 31 ekim carşamba günü beşiktaş inönü stadında saat 20,30 başlayacak .



Hbaer Foto-sadullah DERVİŞOĞLU/İSTANBUL
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.