Sivil Haber

GÜLEN KÖYÜNÜN GÜLEN YÜZLERİ

S.T.K.

Dernekpazarı Gülen köylüleri dayanışma derneği başkanı Ahmet Aktürk hafta sonu düzenlediği kahvaltı organizasyonu ile Gülen köylülerini bir araya getirdi.

 -Dernekpazarı Gülen köylüleri dayanışma derneği başkanı Ahmet Aktürk hafta sonu düzenlediği kahvaltı organizasyonu ile Gülen köylülerini bir araya getirdi.
  İstanbul Güngören Kınalı caddesi üzerinde bulunan Dernek merkezi lokalinde hafta sonu münasebetiyle bir araya gelen Gülen Köylüleri kuymaklı kahvaltı ile sabah kahvaltısında birlikte oldular.

Gülen köyünün gülen yüzlerini bir araya getiren ciceği burnunda Başkan Ahmet AKTÜRK biz bir aileyiz diyerek herkese örnek olma yolunda calışma yaptıklarını ifade etti.

Kahvaltıya Güngören belediye başkanı Şakir yücel karaman ve Güngören akparti ilçe başkanı ercümen SEVER Of Hayrat derneği başkan vekili sami kılıç genel sekreter emrullah Tellioğlu ve cok sayıda gülen köylüleri kahvaltıya iştirak ettiler. Hafta sonu olmasına rağmen uzak yerlerden gelerek kaynaşma ve birliktelik icin öncülük yapan Gülen köylüleri örnek calışmaları ile kurulduğu günden bu yana dikkat cekiyor.

Temsilcimize acıklamlarda bulunan Gülen köyü Dernek başkanı Ahmet AKTÜRK önümüzde daha güzel calışmalarımız olacak yönetimimiz yeni ve bir takım hazırlıklarımız var va yapmamız gereken öncelikli işlerin başında öğrenci cocuklarımıza burs konusunda bir calışmamız var bu noktada aile bireyliğinin baştacı olan kadınlarımız konusundada burada kahvaltı ve benzeri organizasyonlar yapmaktayız. diyerek son olarak şunları söyledi.Biz elimizden geldiği kadar yapıcı ve kalıcı calışmalarımız olacak önceki yönetimdeki arkadaşlarımız bunu yaptı bizde buna artı olarak katacağımız calışmalar olacak 'dedi.

Haber Foto-sadullah DERVİŞOĞLU

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.