Sivil Haber

KENTSEL DÖNÜŞÜM MAĞDURLARININ UMUDU BİLAL AY

SİYASET

KENTSEL DÖNÜŞÜM MAĞDURLARININ UMUDU BİLAL AY

 KENTSEL DÖNÜŞÜM MAĞDURLARININ UMUDU BİLAL AY

Saadet Partisi Gaziosmanpaşa Belediye Başkan Adayı Bilal Ay kentsel dönüşüm mağdurlarının umudu oldu.Yenidoğan ve Sarıgöl Mahallelerinde Kentsel Dönüşüm mağdurlarıyla biraraya gelen Genç Başkan ,Kentsel Dönüşüm Mağdurlarıyla biraraya gelen Genç Başkan Kentsel Dönüşüm konusunda hazırladığı projelerle adeta ezberleri bozdu.

Halkın yoğun ilgi gösterdiği buluşmalarda, Kentsel Dönüşüm Mağdurlarını dinleyen ve projelerini aktaran Bilal AY a'dan z'ye tüm konularda Kentsel Dönüşüm'ü çözüme kavuşturmuş oldu.

Maliyetine Dönüşüm adını verdiği Dönüşüm projesiyle halkı koruyan Genç Başkan'a Kentsel Dönüşüm Mağdurları da destek sözü verdi.

İşte Bilal AY'ın Kentsel Dönüşüm Konusunda ezber bozan projeleri :

RANT MERKEZLi DEĞiL,HAK MERKEZLi DÖNÜŞÜM

Kentsel Dönüşüm de sadece iki husus ön planda tutulacak...

1- GAZİOSMANPAŞA’NIN GELECEĞİ

2- GAZİOSMANPAŞALI’NIN MENFAATLERİ

KÂR AMAÇLI DEĞİL, MALİYETİNE DÖNÜŞÜM

Kentsel Dönüşüm de çok katlı konutlar yapılmasının karşısındayız! Her bölgede dönüşüm maliyetini sağlayacak kadar konut inşaa edeceğiz.

Gaziosmanpaşa, GAZİOSMANPAŞALILAR’IN OLACAK!

MÜTEAHHİTİNİ SEÇEBİLECEĞİN DÖNÜŞÜM

Dönüşüm de vatandaşın tercihlerine değer vereceğiz.

Hak sahipleri ada bazında bir araya gelerek,kendi buldukları müteahhitlerle dönüşümü gerçekleştirebilecekler.

GAZİOSMANPAŞALI’YA, AYRICALIKLI DÖNÜŞÜM

Dönüşüm de vatandaşın hakkını son kuruşuna, son metrekaresine kadar koruyacağız. Hak sahipleri, ilave olarak yapılacak konutlardan satın almak istediklerinde, kendilerine öncelik hakkı ve özel indirim imkanı sağlanacak!

ALTERNATİFLİ PROJELER İLE SEÇENEKLİ DÖNÜŞÜM

Dönüşüm de vatandaşımızı sadece bir projeye mahkum etmeyeceğiz.. Her bölgemiz için en az 3 farklı proje ortaya koyulacak. Hangi projenin gerçekleştirileceğine Gaziosmanpaşalılar karar verecek.

HER BÖLGEYE YEŞİL, ÇEVRECİ DÖNÜŞÜM

Dönüşüm de her bölgeyi farklı konseptle inşaa edeceğiz. Her bölgeyi farklı mimari ve farklı bitki türleriyle donatarak, yaşanabilir, Yeni Gaziosmanpaşa’yı oluşturacağız. 

NET METREKAREYE, NET METREKARE

Dönüşümü gerçekleştirirken, vatandaşımızın dairesini net metrekare üzerinden değerlendireceğiz. Bu haliyle metrekare kaybının önüne geçerek mağduriyeti önleyeceğiz.

KOMŞUNU SEÇEBİLECEĞİN DÖNÜŞÜM

Yeni Gaziosmanpaşa’da komşuluk ilişkileri kopmayacak... Yıllardır bir arada oturan Gaziosmanpaşalı Hemşehrilerimiz’in dönüşümden sonra da bir arada olmalarını sağlayacağız.

ESNAFI UNUTMAYAN KENTSEL DÖNÜŞÜM

Yeni Gaziosmanpaşa’da esnafımızı da unutmayacağız.

Yıllardır Gaziosmanpaşamız’a hizmet veren esnaflarımıza öncelik sağlayarak, ticaretlerini devam ettirebilecekleri esnaf çarşıları oluşturacağız.

KİRACI ESNAFI DA DÜŞÜNEN DÖNÜŞÜM

Dönüşüm de kiracı esnafımızı da unutmayacağız.Uzun yıllar Gaziosmanpaşamız’a hizmet veren kiracı esnaflarımızın, faaliyet yılını baz alarak, kendilerine şerefiye bedeli belirleyerek, mağdur olmalarını önleyeceğiz.

SOSYAL KONUTLAR

Tapusu olmayan, sadece enkaz bedeli ödenerek tasfiye edilen vatandaşlarımızın mağdur olmaması ve başlarını sokabilecekleri bir ev sahibi olabilmeleri için Kentsel Dönüşüm kapsamında sosyal konutlar da inşaa edeceğiz.

YENİ NESİL ALTYAPI OLUŞUMU

İlçemizi yenilerken su, kanalizasyon, elektrik ve iletişim hatlarının tek kanaldan ve arıza durumunda ulaşılabilir şekilde düzenlenmesini sağlayacağız. Bunun yanında, Gaziosmanpaşamızın tamamında kabloları yer altına alarak görüntü kirliliğinden çevremizi kurtaracağız.

ENERJİ VERİMLİLİĞİ VE ALTERNATİF ENERJİ

Güneş, rüzgar vb. alternatif enerji kaynaklarını sokak ve park aydınlatmaları için kullanacağız. Yüksek verimli led sokak lambalarıyla ilçemizi aydınlatacağız. Yenilenen binalarda üst düzey yalıtım teknolojilerinin kullanılmasını sağlayacak güneş panellerini de ısıtma sistemlerine yardımcı olacak şekilde projeye dahil edeceğiz. Çevreye duyarlı ve enerji tüketimi azaltılmış binalar oluşturacağız. Yağmur suyunu sistematik bir şekilde toplayıp yönetmeliklere uygun bir şekilde ön arıtmadan geçridikten sonra, çevre sulama sisteminde kullanacağız.

GRİ DEĞİL, YEŞİL İLÇE

Sadece süs amaçlı çevre düzenlemesinin ötesinde, her yıl geniş kapsamlı ağaç dikim projeleri gerçekleştireceğiz. Bu sayede ilçemizde gün geçtikçe genişleyen ve kalıcı yeşil alanlar oluşturacağız.

HOBİ PARKLARI

Çocuklarımız ve gençlerimiz için daha eğlenceli ve öğretici alanlar oluşturacağız. Bu kapsamda uzaktan kumandalı model araç pistlerinden bilim-sanat atölyelerine kadar bir çok bölümü bulunan hobi parklarımız sadece Gaziosmanpaşamıza değil İstanbulumuz’un birçok ilçesinden gelecek olan ziyaretçilere de hizmet edecek.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.