Saadet Partisi’nden Trabzon Dernekler Federasyonu’na ziyaret

Saadet Partisi’nden Trabzon Dernekler Federasyonu’na ziyaret

Saadet Partisi’nden Trabzon Dernekler Federasyonu’na ziyaret
Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul milletvekili adayı Birol Aydın, Trabzon Dernekler Federasyonu’nu ziyaret etti. Federasyon Başkanı Mustafa Demir ve ekibiyle sohbet eden Aydın, Türkiye gerçeklerinin kamuoyunda oluşturulan algıdan çok daha farklı olduğuna işaret etti.
Beraberindeki İstanbul İl Başkan Vekili Abdülkadir Çelebi, Anadolu Gençlik Derneği İstanbul İl Başkanı Ali Uğur Bulut, İstanbul milletvekili adayı Mustafa Kaya, il yönetim kurulu üyesi Mithat Özdemir ve Fatih ilçe başkanı Muzaffer Serenli ile birlikte Trabzon Dernekler Federasyonu’nu ziyaret eden Aydın partisinin 7 Haziran seçimlerine yönelik çalışmalarını anlattı.

7 Haziran seçimlerinin ülkemiz için bir dönüm noktası olduğuna vurgu yapan Aydın, “aç insanın açlığını boğazından lokma, susuz insanın susuzluğunu boğazından su geçirerek giderebilirsiniz. Ne yazık ki insanımız bugün açtır, yoksuldur, işsizdir ve borçludur. Devletin resmi rakamları bunu söylüyor. Resmi rakamlara göre ülkenin yarısı yoksulluk sınırının altında” dedi.

FAİZ EKONOMİYİ ÇÖKERTİR
Saadet Partisi’nin hedefinin tezgahın başına geçmek olmadığını söyleyen Aydın, “Biz tezgahı değiştireceğiz; çünkü bozuk tezgahtan doğru ürün çıkmaz, başında kim olursa olsun. Biz öncelikli olarak faiz belasına son vereceğiz. Bir ülkenin ekonomisini çökertmek için faizi yaygınlaştırmanız yeter. Ne yazık ki şu an ülkemizde faiz alabildiğine yaygınlaştırılmıştır ve bununla da övünen bir Başbakan’ımız var. Nasıl ki faiz ekonomiyi çökertir” şeklinde konuştu.

77 MİLYON MESULDÜR
Bir tek insanın bile ailesini geçindirmede sıkıntı çekmesinin 77 milyon vatandaşı mesul kılacağını ileri süren Aydın, “yol, hastane yapma elbette güzel, alkışlıyoruz; ama yolun üzerinde giden aracı, hastanede kullanılan cihazı yapmak asıl olandır. Bunu yapabilmek için Erbakan’ca bakmalı. İstihdam alanları oluşturulmalı üreten bir Türkiye olmalı” dedi.

Federasyon Başkanı Mustafa Demir ve ekibi, Saadet Partisi’nin ziyaretinden oldukça memnun olduklarını ifade ederek, 7 Haziran seçimlerinin ülke için hayırlı olmasını temenni etti.

SİVİL HABER

Güncelleme Tarihi: 09 Mayıs 2015, 00:52
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner309

banner225

banner209