Parklar, sokaklar, denizler, ormanlar, meydanlar buluşuyor!

Gökdelenleriyle, AVM’leriyle, dozerleriyle geliyorlar. Bankalarıyla, holdingleriyle, polisleriyle, iç güvenlik yasalarıyla geliyorlar. Durmuyorlar ve biz durdurmazsak durmayacaklar!

Parklar, sokaklar, denizler, ormanlar, meydanlar buluşuyor!
 Bu saldırıya karşı dayanışma içinde olmak için yarattığımız, İstanbul çapında yürütülen kent, çevre ve doğa hareketleri, yaşam savunmaları arasında bir direniş ağı olmayı hedefleyen; mücadeleyi, direnişi ve yeni bir yaşamı geliştirmeyi amaçlayan İstanbul Kent Savunması, kuruluşunun birinci yılına yaklaşırken İstanbul’un parklarını, sokaklarını, meydanlarını, denizlerini ve ormanlarını bir kez daha yanyana gelmeye çağırıyor.
İstanbul Kent Savunması parklarımızdan, sokaklarımızdan, bostanlarımızdan, korularımızdan, işgal evlerimizden ve meydanlarımızdan çıkarak, tüm İstanbul dayanışmalarını, savunmalarını, kent ve doğa direnişi örgütlerini 15 Mart 2015 günü MSGSÜ Fındıklı Yerleşkesi’nde buluşmaya çağırıyor. 
Yaşamı savunmak, mücadele alanlarımızdan doğan bilgi ve deneyimi paylaşmak, önümüzdeki dönemin mücadele gündem ve programını konuşmak için İstanbul Kent Savunması-Kent Direniş Ağı Meclisi'nde buluşalım...


 
15 Mart 2015 Saat: 13.00 – 19.00
MSGSÜ KONFERANS SALONU - FINDIKLI 
PROGRAM 
13.00 > İstanbul’u Neden Savunuyoruz?  İstanbul’un Kentsel ve Doğal Tehdit Haritası
14.00 > Gezi Direnişi sonrasında İstanbul’daki kent, çevre ve doğa hareketleri: Bir mücadele envanteri
15.00 >  Forum: İstanbul’u nasıl savunuyoruz, nasıl savunacağız? Nasıl Bir Mücadele Programı?

HABER: Gizem İSTANBUL KENT SAVUNMASI - KENT DİRENİŞ AĞI MECLİSİ


SİVİL HABER

Güncelleme Tarihi: 13 Mart 2015, 19:07
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner309

banner225

banner209