Of Şehit Ahmet Türkkan Orta okulu 1964-1967 yıllarında mezunları buluştu

Tarihçi Haşim Albayrak'ın Of ve Bölge tarihi hakkında verdiği konferans ilgi ve dikkat ile izlendi. Unutulmayan arkadaşlarla hasret giderildi, geleceğe dair projeler konuşuldu, yemek yenildi

 Of Şehit Ahmet Türkkan Orta okulu 1964-1967 yıllarında mezun olanların, mezuniyetten 40 yıl sonra hayata geçirdiği, Bu yıl 17. buluşmanın gerçekleştirildiği yemekli buluşmaya 65 arkadaş katıldı.
Her yıl iki defa gerçekleştirilen mezunlar buluşması Yazın Ağustos ayında Of'ta, Kışın Mart ayında İstanbul'da gerçekleştiriliyor.
Orta eğitimin delikanlı çağı arkadaşlıkları unutulmuyor, Her biri eğitim alanında kariyer yapmış 1964-1967 mezunları Kimya müh. Murat Bakkaloğlunun organizasyonu ile oluşturdukları bir platform ile arkadaşlıklarını ahir ömürlerinde de devam ettiriyorlar.


2013 Şubat 24 tarihinde Of Hayrat derneği Kadıköy şubesinde toplanan mezunlar Yemek öncesi Araştırmacı, Tarihçi, Dr. Haşim Albayrak'ın sunduğu Of tarihi, ve bölgedeki etnik nüfusun çeşitliliği, bölgemizde yaşamış kavimler ve fetih sonrası gelişmeler hakkında bir saati aşkın sunduğu konferans ilgi ve dikkatle izlendi. Haşim hocanın kitaplarının misafirlere sunulduğu toplantı yenilen yemek sonrası Ağustosta Of'ta buluşmak dileği ile sona erdi.

ETKİNLİĞE KATILAN MEZUNLAR:
Süleyman Sırrı Ayazoğlu, Ali İmran Üstündağ, Rafet Eminoğlu, Gökhan Eminoğlu, Mustafa Şahin, Yılmaz Sarhan, Aziz Coşar, Ahmet Kamburoğlu, Selma Hacıahmetoğlu, Hüseyin avni Çakıroğlu, Selamettin Tellioğlu, Habib Bilgin, Mustafa Behzat Sarıca, Salih Dikkanoğlu, Haşim albayrak, İrfan Koç, (Fuat Koç), Sinan Mollasalihoğlu, Abdullah Gözaydın, Erkol Saral, Süleyman Hacıahmetoğlu, Mehmet Öztürk, Hayrettin Nuhoğlu, Yakup Aydın, Hasan Çakıroğlu, Osman Take, Hasan Muratoğlu, Bayram Öztürk, Ahmet Saral, Ali Küçükibrahimoğlu, Mehmet Çakmak, Sevgi çakmak, Kemal Ulusal, Sülayman Akbay, Habib Dayıoğlu, Hasan Demir, Niyazi Akyıldız, Süleyman Dikkanoğlu, Ahmet küçük Mehmetoğlu, Yakup Atilla Sarıalioğlu, Şükür Kolenoğlu, Nevin Ekim, Ali İhsan Ayazoğlu, Saadettin Deniz, Mecit Fevzi Kaboğlu, Tülin Çakıroğlu, Hamit Çakır, Fatma Çakır, Raif Hızal, Güner Hızal, Pehlivan Öztürk, İsmail Akın yemekli toplantıya katıldılar.

Bu yılın 2. yaz toplantısı 31 ağustos 2013 Cumartesi günü Of veya Ayder yaylasında gerçekleştirilmesine karar verildi.

Bu konuda alınacak son kararlar platform üyelerine Sayın Murat Bakkaloğlu (Kimya Müh.)Tarafından bildirilecek.



SİVİL HABER

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner309

banner225

banner209