DOST-YAR’DAN ANKARA VALİSİ MEHMET KILIÇLAR’A ZİYARET

.

DOST-YAR’DAN ANKARA VALİSİ MEHMET KILIÇLAR’A ZİYARET
 Dost-Yar Cemiyeti Genel Başkanı Ali Yüksel ve beraberindeki heyet Ankara Valisi Mehmet Kılıçlar’ı makamında ziyaret etti. Ankara valisi Mehmet Kılıçlar Dost-Yar Cemiyeti Genel Başkanı Ali Yüksel ve yönetim kurulu üyelerini kabulünde ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirterek sivil toplum kuruluşlarının önemine dikkat çekti. Sivil toplum kuruluşlarının demokrasinin vazgeçilmez unsurlarından biri olduğunu belirten Vali Kılıçlar “Demokrasimizin gelişmesi, vatandaşlarımızın iradelerini, özgürce beyan etmeleri, açısından sivil toplum kuruluşlarımız son derece önemlidir. Sivil toplum kuruluşlarının en önemli misyonu devlet ile milleti kaynaştırmak, sorunları beraberce çözmek ve toplumsal barışa katkı sağlamaktır.  Toplumsal sorunlar ancak devlet ve milletin el ele vermesiyle ve sosyal sorumluluk projeleriyle çözülür  ”dedi.

Genel Başkan Ali Yüksel:

Gayemiz Tüm İnsanlığa Hizmet,Önceliğimiz, Barış ve Kardeşlik

  Dost-yar Yardımlaşma Derneği'nin çalışmaları hakkında Vali Kılıçlar’a Bilgi veren Genel Başkan Ali Yüksel Derneğin gayesinin tüm insanlığa hizmet olduğunu belirterek şu şekilde konuştu: “Gayemiz tüm insanlığa hizmettir. Önceliğimiz ise barış ve kardeşliktir. Barışı ve sevgiyi esas alarak,  insanımızın sosyal, kültürel ihtiyacını karşılayacak,  milli ve manevi değerlerimize sahip çıkacak şekilde çok sayıda sosyal sorumluluk projesini gerçekleştiriyoruz. Ana hedefimiz eğitimdir. Beşikten mezara kadar eğitim diyoruz ve Dost-Yar olarak eğitime tam destek veriyoruz. Seminer ve konferanslarımızla insanımızın ihtiyaç duyduğu alanlarda akademik bilgileri halkımızla paylaşıyoruz. Çeşitli üniversitelerimizden akademisyenlerimizle programlarımızı gerçekleştiriyoruz.”dedi.

Ziyarete Genel Başkan Ali Yüksel’in yanı sıra Dost-Yar Cemiyeti Genel Başkan Başdanışmanı Musa Can, Başkan Yardımcısı Erdoğan Yeşilsancak, Hukuk Müşaviri  Avukat Cengiz Ocakçı, Basın Müşaviri Ali Bozdağ İstişare Kurulu Üyeleri Lütfü çetin Mustafa Candan, Feridun Güneş katıldı

SİVİL HABER

Güncelleme Tarihi: 10 Şubat 2015, 14:04
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner309

banner225

banner209