HAAYDEEEEE 'BİR ATEŞ DE SEN YAK“ TS AŞKINA

Trabzonsporlu taraftarlar, PFDK üyeleri hakkında il il örgütlenerek suç duyurusunda bulunuyor.

HAAYDEEEEE 'BİR ATEŞ DE SEN YAK“ TS AŞKINA

 İSTANBUL- Trabzonspor taraftarlar grubunun başlattığı ve il il gün geçtikce alevlenen bu halka yurt genelindeki Trabzonspor taraftarlarının  görevi kötüye kullanmak  ve  uluslar arası mahkeme kararlarının adresi olan CAS ın da kararlarını hice sayarak  cizdiği bu yolun adaletsizlik ten başka bir yol olmadığını savunan  Trabzonsporlu taraftar grupları yurt icinde olduğu kadar yurt dışınada uzanarak şikayet dilekcelerini göndermeye devam ederek PFDK yı suç işlemeklediklerini ifade  ediyorlar. Bu anlamda istanbul da da bulunan bir cok Trabzonspor taraftar grupları  birleşerek bu birlikteliğe güç katıyor ve PFDK nın adaletli calışmasını istediklerini ifade eden Gruplardan Trabzon  Dernekleri federasyonu gençklik kolları başta olmak üzere  Rahatsuz Tayfa .Üni TS. olmak üzere bir cok grup destek veriyor..


“Bir ateş de sen yak!” parolasıyla başlatılan çalışmada, Trabzonsporlular il il örgütlenerek PFDK üyeleri hakkında görevde yetkiyi kötüye kullanmaktan suç duyurusunda bulunuyor.

Organizasyonu başlatan Bordomavi.net Trabzonspor Birliği tarafından yapılan açıklamada tüm Trabzonsporlular adalet mücadelesine davet edilirken, “Dünyada örneği görülmemiş ‘acemice’ manevralar ile şikeyi suç olmaktan çıkaran, hiçbir hukuki dayanağı olmamasına rağmen meşrulaştıran, bunu yaparken de kanun maddelerine, Anayasa'ya aykırı kararlar alan PFDK, aldığı kararların sorumluluğunu taşımakla mükelleftir. PFDK, sadece suç tarifinde hata (?) yapmamış, aynı zamanda dayanak olarak kullandığı CAS kararlarını da bilinçli olarak tahrif etmiştir. Açıklanan gerekçeli karar başlı başına bir hukuk katliamıdır. Bu katliamı yine hukuk, cezasız bırakmayacaktır. Trabzonsporlular kendi gücü yanında haklı olmanın verdiği gücü de kullanacak ve adaletin acilen tesis edilmesi için gerekli çalışma ne ise, onu yerine getirmeye devam edeceklerdir” ifadeleri kullanıldı.

İlk ateşi Trabzon’dan yakılan ve diğer illerde de devam eden suç duyuruları hakkında detaylı bilgi almak ve hazırlanan kapsamlı dilekçeyi temin etmek isteyen taraftarlarımız[email protected] adresinden iletişim kuruyor.

 


HABER –SADULLAH DERVİŞOĞLU

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner309

banner225

banner209