Derbi zamanı!

Fenerbahçe mi, Beşiktaş mı? -ANKET- 5 Şubat Pazar günü nefesler tutulacak, futbolun kalbi Kadıköy'de atacak.

Derbi zamanı!

 Tarih: 5 Şubat Pazar

Saat: 19.00
Yer: Şükrü Saracoğlu Stadı
Hakem: Özgür Yankaya

Türk futbolunun iki çınarı Fenerbahçe ile Beşiktaşbir kez daha karşı karşıya geliyor... 24. haftadaFenerbahçe, Samsunspor karşısında şok bir yenilgi aldı. Beşiktaş ise Kayserispor'dan sonra Mersin İdman Yurdu'na da mağlup oldu. Zirve yolunda lider Galatasaray'ın arkasında amansız bir yarış veren iki ekip kozlarını paylaşacak. Peki ya 2012'nin ilk derbisinde kazanan kim olacak?

SON DURUMLAR...

BEŞİKTAŞ'TA SIKINTI BÜYÜK
Mersin maçında oyuna sonradan giren yıldız oyuncu Quaresma, 84’te Bueno’ya yaptığı hareket sonrası kırmızı kart gördü. Mersin maçıyla sahalara dönen Hilbert'in sol arka adelesinde yırtık tespit edildi. Mersin maçında bir diğer şok haber de İsmail'den geldi. Orta alanda yığılıp kalan İsmail'in derbide oynamasının zor olduğu açıklandı... Mehmet Aurelio, Rüştü ve Atınç Nukan'ın tedavilerine devam ediliyor.

Fernandes, çift sarı karttan kırmızı gördüğü Kayserispor-Beşiktaş maçında, oyundan ihracı sonrası sportmenliğe aykırı hareketi nedeniyle PFDK'dan ekstra 1 maç ceza daha aldı. Beşiktaşcezaya itiraz etti ancak Tahkim Kurulu'ndan ret geldi.

SOW HEYECANI
Fenerbahçe’nin yeni transferi Senegalli golcü Dia ile birlikte İstanbul’a geldi... Aykut Kocaman Samsunspor maçı sonrasında yaptığı açıklamada, “Sow’un durumuna bakacağız. Büyük olasılıklaBeşiktaş maçında sahada olacak” ifadesini kullandı. Sarı-Lacivertli ekipte Gökhan Gönül ve ameliyat olan Sezer Öztürk derbide yok. 7 haftadır sakat olan Selçuk Şahin'in durumu ise belirsiz. Takımla çalışmalara başlayan ve Samsun maçında riske edilmeyen Emre Belözoğlu'nunderbide sahada olması bekleniyor...

Ligin ilk devresinde oynanan maçta ise devler sahadan 2-2'lik eşitlikle ayrılmıştı.

SÖZ SİZDE...

Derbiyi kim kazanır?
* Hangi futbolcular ön plana çıkar?
* İlk 11'ler nasıl olmalı?
Beşiktaş taraftarlarının Kadıköy'e gelmesini nasıl yorumluyorsunuz?
Derbinin yıldızı hangi isim olur?
* Her iki takımında eksileri ve artıları neler?
* Nasıl bir maç bekliyorsunuz?

Görüşlerinizi 'YORUM EKLE' linkine tıklayarak yapabilirsiniz...

SİVİL HABER

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner309

banner225

banner209