2015 yeni sezon ve indirimli Adidas modelleri Korayspor'da

Adidas ayakkabı yeni sezon indirimli modeller Türkiye'nin ilk online spor ürün satış sitesi olma özelliğini taşıyan Korayspor internet mağazamızda kampanyalı olarak satışa sunulmuştur.

2015 yeni sezon ve indirimli Adidas modelleri Korayspor'da


















Resimler:


Makale:

Adidas ayakkabı yeni sezon indirimli modeller Türkiye'nin ilk online spor ürün satış sitesi olma özelliğini taşıyan internet mağazamızda kampanyalı olarak satışa sunulmuştur.

İndirimli Adidas spor ayakkabı fiyatlar ve modeller internet mağazamızda hiçbir yerde bulamayacağınız kadar geniş ürün çeşidi ile satışa sunulurken ücretsiz kargo hizmeti de unutulmamıştır.

İnternet mağazamızda yer alan binlerce üründe olduğu gibi Adidas ayakkabı çeşitleri de % 100 orijinal tasarımlarla sizlere sunulmuş olup herkesin bütçesine uygun kampanyalı ödeme seçenekleri içinden seçim yapma şansınız olacaktır. Spor ürün satış sektöründe 30 yılı aşkın süredir başarılara imza atan firmamız dünyanın tanınan markaları arasında yer alan Nike, Puma, Converse, Hummel, Reebok ve daha birçok firmanın da Türkiye'deki yetkili satıcısıdır.

Adidas spor ayakkabi modeller 7 gün 24 saat boyunca masanızın başından ürün satın alabilme rahatlığını yaşayabileceğiniz internet mağazamızda satılırken güvenli ürün satın alabilmeniz içinde SSL güvenlik protokolü ile kişisel bilgilerinizin korunması sağlanmaktadır. En ucuz fiyatlı ve kampanyalı ödeme seçenekleri ile satın alabileceğiniz krampondan ayakkabıya, formadan eşofmana kadar binlerce ürünle kaliteyi yaşamak için vakit kaybetmenden internet mağazamızı ziyaret etmenizi öneririz.

 

Adidas yeni sezon ve indirimli modellerimiz için...

Sizin için seçtiğimiz yeni sezon Adidas ürünlerinden bazıları:

ADIDAS G77305 I 3S 1PC

Kadın Mayo

adidas rom fiyatları ve çeşitleri ile yeni sezonda her yaştan sporsevere en uygun fiyatlarla dünya markasının kalitesini yaşama fırsatı sunulmuştur. adidas samoa fiyatları ve seride yer alan binlerce ürün arasında dikkat çeken kadın mayoları INFINITEX™ kumaşla hazırlamıştır.

Özellikler:

* yaka yuvarlak tasarım,

* çapraz askılı sırt tasarımı,

* bacak profili orta boy,

* Adidas 3-Şerit görseli,

*tüm idmanlara standart uyum sağlar,

* INFINITEX™ kumaş sudayken fevkalade esneklik sağlayan ve klora karşı uzun süre dayanıklılık gösterir,

*kumaş özelliği %78 naylon, %22 elastan triko

 ADIDAS G81271 B RESP TRAD POL

Çocuk Polo Tişört

adidas rom fiyatları ve serinin tüm parçalarında sporseverlerin farklı beğenileri dikkate alınarak koleksiyonun hazırlanmıştır. adidas samoa fiyatları ile kaliteli görünüme kavuşmanız kolay olurken Response tişörtlerde bu sezonun popüler parçalarındandır.

Özellikler:

* climacool® havalandırma kullanım süresince kuru kalmanızı sağlar,

* fitilli polo yaka,

* eklenmiş doku havalandırma maksimum sağlar,

*kumaş %100 polyester çift örgü

ADIDAS G83379 I INS ATH 1PC

Kadın Mayo

INFINITEX™ kumaştan tasarlanan ATH 1PC kadın mayosu modeli ve adidas samoa fiyatları kadınların yılın her mevsiminde kullanabilecekleri parçalardan oluşmaktadır. adidas rom fiyatları ve çeşitlerinde erkeklerinde tercih edeceği parçalar bulunmakla beraber mayolarda % 80 naylon materyal kullanılmıştır.

Özellikler:

* bacak ve yaka kesimi yuvarlaktır,

* INFINITEX™ kumaş klora karşı korurken suda esneklik sağlar,

*efsane Adidas 3-Şerit görseli ve renkli blok kumaş yapısı,

*kumaş %80 naylon, %20 elastan triko.

 

ADIDAS G84850 AC MINI BAG

Erkek Çanta

adidas erkek modelleri kategorisinde satışa sunulan G84850 AC MINI BAG erkek çantaları beylerin günlük yaşamlarında veya spora giderken yanlarında yer almalıdır. Erkek adidas çantaları renk ve tasarım farklılıkları ile yeni sezonda hazırlanırken sizinde kendi tarzınıza uygun bir model mutlaka bulunacaktır.

Özellikler:

* fermuarlı ana bölme,

* askı metal parçalı ve ayarlanabilir,

* kontrast bağlantılar fark yaratan görünüm kazandırır,

*kumaş özelliği %100 Poliüretan malzeme,

* küçük bölme önde fermuarlı,

ADIDAS G84910 BIG GLAM WALLE

Kadın Çanta

adidas çanta çeşitleri kategorisinde ilk bakışta fark edilen Big Glam modeli kadınlarında beğenerek kullandıkları parçalar arasındadır. adidas cüzdanlar ve çantalarda tüm detaylar düşünülerek tasarımlar hazırlanırken çantalarda fermuarlı ana bölme güvenliğiniz için düşünülmüştür.

Özellikler:

* ana bölme fermuarlıdır,

* parlak poliüretan ile mat polyester karışımı malzeme tasarıma yarı bir hava kazandırır,

* parlak poliüretan bağlantılar,

*kumaş %100 polyester.

Güncelleme Tarihi: 21 Aralık 2014, 16:43
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner309

banner225

banner209