Hollanda basınının diline düştük!

Türkiye'nin, Hırvatistan'a 3-0 mağlup olması Hollanda basınında geniş yer buldu.

Hollanda basınının diline düştük!
Hollanda basını, Hırvatistan yenilgisi sonrası Hiddink'in Türkiye macerasının sona erdiğini yazdı, "Artık yeni bir iş arayabilir. Rusya'dan sonra yine başarısız oldu" yorumları yapıldı. 
 
 
Ülkenin önde gelen gazetelerinden De Delegraaf, "Hiddink ve Türkler için rezillik" başlığını kullanırken, alınan yenilgiyle birlikte Guus Hiddink'in Türkiye macerasının da sona erdiği yorumunu yaptı.

 
Hırvatistan karşısında alınan 3-0'lık yenilgiyi 'rezillik' olarak değerlendiren gazete, "Türkiye macerasını başarısız bir şekilde noktalayan Hiddink, Hollanda'ya geri dönmek için rövanş maçını bekliyor" şeklinde yorum yaptı.

 
Algemeen Dagblad ve De Volkskrant gazeteleri "Hiddink ve Türkiye için utanç verici bir şey" başlığı altında kaleme aldıkları haberde, "Hırvatistan, 2012 Avrupa Şampiyonası için bavullarını hazırlamaya başlayabilir. Slaven Biliç'in ekibi Türkiye'yi hezimete uğrattı. Hiddink evine geri dönecek" ifadelerini kullandılar.

Het Parool gazetesi ise "Türkiye'nin işi mucizelere kaldı" başlığı altında kaleme aldığı haberde, Hırvatistan karşısında alınan farklı yenilginin işi mucizelere bıraktığı yorumunu yaptı. Gazete, "Türkiye, Hırvatistan karşısında hiç beklemediği bir yenilgi aldı. Alınan bu yenilgi, hem Türkiye'nin Avrupa Şampiyonası'na katılma ümidini suya düşürdü, hem de Guus Hiddink'in Türkiye macerasını bitirdi. Guus Hiddink, Rusya'nın ardından Türkiye'de de başarısız oldu" şeklinde yorum yaptı.

Ağır yenilgi
Noordhollands Dagblad gazetesi de, "Hiddink yeni bir iş arayabilir" başlığı altında kaleme aldığı haberde "Türkler, kendi evinde Hırvatlar'a 3-0'la boyun eğdiler. Slaven Biliç'in askerleri aldıkları galibiyetle tüm Türkiye'yi yasa boğdu. Hırvatistan karşısında alınan ağır yenilgi sonrası artık Guus Hiddink yeni bir iş arayabilir. Aslında onun yeni işi hazır bile, Ajax onu bekliyor" ifadelerini kullandı.

Haber Kaynağı : internetspor.com

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner309

banner225

banner209