Zeytinburnu Ak Parti'de Muhalefetin Güçlü sesi Aydın Çığrıkçı aday olduğunu açıkladı

Ak Parti İstanbul il başkanlığı mevcut başkan Bahattin Ünver desteklemesine rağmen; Zeytinburnu Belediye meclis üyesi Aydın Çığrıkçı demokratik hakkını kullanacağını söyleyerek her şeye rağmen 22 Ocak 2012 de yapılacak ilçe kongresinde aday olduğunu açıkladı...

      Zeytinburnu Belediyesinde 10 yıl belediye başkan yardımcılığı yaptıktan sonra bu dönemde de Ak Parti'den Zeytinburnu Belediye Meclis üyesi seçilen Aydın Çığrıkçı bilgi ve birikimimi bundan sonra Ak Parti Zeytinburnu İlçe Başkanlığı için kullanmak istiyorum diyerek adaylığını açıkladı.

       Uzun dönem Zeytinburnu'nda aktif siyasetin içerisinde bulunan Ak Partili seçmenler ve delegeler tarafından sevilen ve saygı duyulan başarılı siyasetçi Aydın Çığrıkçı, "güçlü bir kadro ile geliyoruz,  Ak Parti'de demokrasinin tam anlamıyla işlediğini göstermek, seçmenin ve delegenin inancını ve ruhunu tam anlamıyla ilçe yönetimine yansıtmak için geliyoruz" diyen Çığrıkçı, "Bu idealle, bu inançla aday oldum dedi.

     Çığrıkçı basın mensuplarına yaptığı açıklamada  "arkadaşlarımızla birlikte uzun bir süre istişare toplantıları yaptık. Bu istişarelerin sonucunda 22 Ocak 2012 de yapılacak olan Ak Parti Zeytinburnu ilçe kongresinde başkanlığa aday olmaya kara verdik ve bunu şimdi kamuoyuna deklare ediyoruz" dedi.

      Çıkrıkçı, "şahsım ve arkadaşlarım bu kararı alırken; Ak Parti'nin çıtasını ilçemizde daha yükselteceğimize inadığımız için aday olmaya karar verdik.

        Aydın Çığrıkçı yapmış olduğu basın toplantısında Kongre sürecinde partimize zarar verecek hiç bir eylem ve söylemin içinde yer almayacağız. Delegelerimizle yapmış olduğumuz görüşmelerde teveccühün bizden yana olduğunu memnuniyetle müşahede ettik, bu durum da aday olmamızın ne kadar isabetli bir karar olduğunu bir kez daha görmüş olduk" dedi.

    Çığrıkçı, "Biz kadro olarak, parti tüzüğümüzün bize verdiği demokratik hakkımızı kullanmak adına delegelerimizden oy istiyoruz. Delegelerimiz kimi tercih ederse o ilçe başkanı seçilecek diyen Çığrıkçı her halükarda Ak Parti kazanacaktır" dedi.

     Aydın Çığrıkçı son olarak yapmış olduğu açıklamada, "bizi bu şartlarda aday olmaya getiren süreci detaylı bir şekilde açıklayacağız dedi.

   Çığrıkçı, " Delegenin teveccühlerinin kendilerini işaret ettiğini, sonucun ne olursa olsun delegelerin tercihine saygı duyacaklarını, sonucun İlçemiz, partimiz ve ülkemiz için hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum diyerek basın mensuplarına teşekkür ederek sonuçlandırdı.


SİVİL HABER

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner309

banner225

banner209