SİYASET AMAÇ DEĞİL KUTLU TÜRKİSTAN İÇİN ARACIMIZDIR!

SİYASET AMAÇ DEĞİL KUTLU TÜRKİSTAN İÇİN ARACIMIZDIR!

 Milliyetçi Türkiye Partisi Genel Başkanı Ahmet Yılmaz Turan Ocakları İstanbul İl Beyliği’ne Ziyarette Bulundu.



SİYASET AMAÇ DEĞİL KUTLU TÜRKİSTAN İÇİN ARACIMIZDIR!

Milliyetçi Türkiye Partisi ( MTP) Genel Başkanı Ahmet Yılmaz ve MTP Genel Başkan Yardımcısı, Murat Çalık ve MTP İstanbul İl Başkanı Bilal Gökçeyurt Turan Ocakları İstanbul İl Beyliği’ne ziyarette bulundu.

Ahmet Yılmaz, Turan Ocaklarına mensup Kurt Kaya ve Gökçenlere, bugüne kadar göstermiş oldukları tavizsiz duruşları ve davaya sadakatleri için teşekkür ederek sohbette bulundu.

Bizi 1923 sonrası Cumhuriyet’imizin ve Devlet’imizin kurulmasından itibaren şuan ki sürece kadar gelen siyasi partilerden çok belirgin olarak ayıran özellik klasik siyasi anlayışı reddederek ortaya çıkmamızdır, yani particiliği reddediyoruz ve bunu ifade edebilmek için anayasal ve hukuki bir zemine ihtiyacımız vardı. Bunun siyasi olarak mecburiyetten kurulmuş bir yapı olduğunu parti programında yazıp açık açık ifade edebilecek kadarda yürekli ve düzüz.

Türkistan için Turan için dernek olarak ortaya çıksak bize verilecek cevap sizin işiniz bu değil olacaktır, dernekler, vakıflar ve platformlar devlet yönetemez. Devlet ve yönetim ile ilgili sözünüz var ise kanuni mecburiyet olarak siyasi bir parti olmak zorundasınız.

Ama biz dava esaslı bir siyasi partiyiz. Klasik ajanların! Seçilmiş görevlilerin anlattığı Türkçülük siyaset üstüdür! Davamıza siyaset karıştırmayın! Sözlerini hangi ajan! Hangi ahmak! Hangi görevli uydurup Türk çocuklarını, benim çocuklarımı bu sözler ile zehirleyip kandırıyor?

Türkçülük başlı başına siyasi bir görüştür, kendine göre yaşam tarzı, kendine göre bir devlet düzeni ve

Kendine göre Türk’çe talepleri vardır. Taleplerini ve Turan’ı, Türkistan’ı hayata geçirebilmek için ortaya konulmuş bir fikirdir ve siyasileştirilmiştir.

Biz şiir okuyup, slogan atıp, vatan için ölüp Devlet’i ise onlar yönetmeyecek!

Bu vatan için kanını veren isek bu Devlet’i de biz yöneteceğiz!

1923 den itibaren bugüne kadar siyasi yapılar hep Türkiyecilik üzerine inşa edildi. Biz ise TÜRKİSTAN Diyoruz!

Bugüne kadar TURAN için hayaldir, faşistlik, ırkçılıktır diyenler fiziken var olan Türkistan’ı bilmeyen veya görmek isteyen ajanlar, görevlilerdir. İNANMAYIN

Turan Ocakları’nda Türkistan diyoruz, çünkü Türkistan fiziken mevcut. Sizler hayalden bahsetmiyorsunuz.

Avrupa ülkeleri birleşti,12 yıldızlı bayrağının yanında para birimini tek yapıp adını Euro koydu, alt yapısını oluşturduğu Avrupa ülkeleri karar alıp yarın biz birleşip tek devlet oluyoruz dese kim itiraz edebilecek? HİÇ KİMSE!

 

SİVİL HABER

Güncelleme Tarihi: 31 Aralık 2016, 15:22
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner309

banner225

banner209