Kardeşin Kardeş İle Evlenmesine Hayır!

Sağlık Bakanlığınca AB uyum süreci kapsamında uygulamaya konulmak istenen eski adıyla Anne Sütü Bankası yeni adıyla Anne Sütü Merkezlerine tepkiler çığ gibi büyüyor.

Kardeşin Kardeş İle Evlenmesine Hayır!

 Saadet Partisi Başakşehir İlçe Başkanlığı, basın mensupları ile yaptığı toplantının ardından mail, sms ve sosyal medya vasıtasıyla onbinlerce insana ulaşarak kamuoyunun bilinçlenmesi çalışmalarına devam ediyor.

Cuma günleri Başakşehir'in bir çok caminde binlerce bildiri dağıtan Saadet Partisi Başakşehir İlçe Teşkilatı mensupları ana arterlere de pankartlar asacaklar.

Konu ile ilgili açıklama yapan Saadet Partisi Başakşehir İlçe Başkanı Yusuf GÜŞEN, Anne Sütü Merkezleri kurulması projesinin neslin bozulmasına yönelik bir uygulama olduğu söyleyerek Hükümeti sert bir dille eleştirdi.




Anne Sütü Merkezleri kurarak Dindar Nesil Yetişmez



GÜŞEN, İlk bakışta son derece masum ve iyi niyetli gibi görünen bu projenin Türkiye’de uygulanmaya konulmak istenmesi büyük bir gaflet olacağını ifade ettikten sonra Başbakan Recep Tayyip ERDOĞAN'a Anne Sütü Merkezleri kurarak mı dindar nesil yetiştireceksin ? sorusunu sorarak başta Başakşehirliler olmak üzere bütün vatandaşları hükümeti protesto etmeye davet etti.





Şeri Hükümlü Bir Sistem, Bu düzende uygulanamaz


GÜŞEN konuşmasının devamında, Ülkemizde daha idrar tahlilleri bile karıştırılırken, bir insanın sağ yerine sol bacağı kesilirken, kitle diye böbreği alınırken, kimin ne kadar vergi vereceği takip edilemezken şer'i hükümlü bir sistemi şu an ki mevcut düzende millete rağmen ısrarla devreye sokmaya çalışmak çok büyük manevi tahribatlar doğuracaktır, dedi.






Kardeşin Kardeş ile Evlenmesine HAYIR!



Yusuf GÜŞEN, konuşmasının sonunda: "Süt kardeşin kardeşleriyle evlenmesine sebep olacak bu projeden başta Başbakan olmak üzere tüm yetkililerin biran önce vazgeçmesini istiyoruz ve "Neslimize Dokunma!" diyoruz", dedi.



SİVİL HABER

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner309

banner225

banner209