GAZİOSMANPAŞA SAADET ‘‘MAZLUMLARA İLAÇ OLUYORUZ’’

GAZİOSMANPAŞA SAADET ‘‘MAZLUMLARA İLAÇ OLUYORUZ’’

GAZİOSMANPAŞA SAADET ‘‘MAZLUMLARA İLAÇ OLUYORUZ’’
 Saadet Partisi Gaziosmanpaşa Gençlik kolları başkanı Sadi Özmen ‘’Gençlik Kolları olarak İLACIN İLAÇ OLSUN sloganıyla yola çıktığımız kampanyaya vatandaşlarımız yoğun ilgi gösterdiler. 

Özmen, bu kampanyayı yapmaktaki amacımız; İslam dünyasının kanayan yaralarından biri olan Suriyeli kardeşlerimizin yaşadığı dram karşısında sessiz kalmamak, Ensar şuuruyla bir nebze olsun ilaç olabilmekti. Gaziosmanpaşa genelindeki ilçe teşkilatımızın başlatmış olduğu ilacınız ilaç olsun kampanyası çerçevesinde Gaziosmanpaşa meydanında yaptığımız etkinlikle Gaziosmanpaşalı hemşerilerimizin evlerinde kullanmadığı ilaçları doktor ve eczacıların denetiminden geçirildikten sonra ülkemizdeki kamplarda yaşayan Suriyeli kardeşlerimize ulaştırılmak üzere bizlere ulaştırarak yaptığımız çalışma yoğun ilgi gösterdiler. Desteğini esirgemeyen, farkındalık duygusu yüksek olan tüm hemşerilerimize teşekkür ediyor, tüm kardeşlerimizin yaralarını sarana kadar çalışmalarımızın devam edeceğini ve tüm halkımızın desteklerini beklediğimizi belirtmek isterim’’ dedi.

SAADET HANIM KOLLARI ‘’İDAM GERİ GELSİN’’

Sitemizden 'yerek rahatınıza erişebilirsiniz.

Saadet Partisi kadın kollarının başlatmış olduğu kadına şiddete hayır imza kampanyasına farklı bir bakış açısıyla destek verdiler. Saadet Partisi ülkemizde kadına yönelik şiddet ve cinsel istismarın had safhaya ulaşmasından dolayı yöneticilerin bir an önce önlemler alması gerektiğini, meselenin aslında İDAM DEĞİL İMAN MESELESİ olduğunun şuurunu taşıyarak bütün suçların cezasının en kısa zamanda hak ettiği şekilde verilmesi gerektiğini söylediler.

Sitemizden 'yerek rahatınıza erişebilirsiniz.

Biz Saadet Partililer olarak ayrışmayı değil yüreklerin bir attığı bir Türkiye diyoruz. Yüreklerimiz bir olursa her türlü toplumsal sorunu daha iyi anlar ve müdahale edebiliriz. Ayrıca bu olay vesilesiyle AB uyum yasaları çerçevesinde idam cezasının kaldırılmasının ne kadar yanlış olduğu görülmüştür. Saadet Partisi olarak, ‘İdam tekrar geri gelsin!’ diyoruz. İstenirse bir gecede çıkan kanunlar gibi vakit kaybetmeden idamı acilen yasalarımıza konmasını günlerdir kanayan bütün vicdanlar adına istiyoruz...  Bizleri böylesine önemli olaylarda yalnız bırakmayan bütün Gaziosmanpaşalı hemşerilerimize teşekkür ediyor Saadet Partisi gençlik kolları olarak bu milletin sesi olmaya devam edeceğimizi siz değerli basınımız vasıtası ile bir kere daha tekraren beyan ediyoruz ‘’ dedi.

Sitemizden izleyerek rahatınıza erişebilirsiniz.

SİVİL HABER

Güncelleme Tarihi: 12 Ağustos 2017, 02:48
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner309

banner225

banner209