Ak Parti Fatih İlçesi ve Ben.

Ak Partinin 4. Olağan kongre sürecinde ismimin listede olmadığını az çok tahmin edebiliyordum. Listede olmayışımın sebeplerini inanın hiç araştırma gereği bile duymadım.

Ak Parti Fatih İlçesi ve Ben.

 Siyasetin sadece Fatih’te olmadığının bilinci içinde olduğum için kulağıma gelen tüm dedikodulara aldırış etmedim. Üzüldüğüm tek nokta;  ilçe başkanı Ahmet Hamdi Görk bey’in bir kez olsun şahsımı davet edip seni şu nedenlerden dolayı listeye almıyorum deyip helalleşmesini bekledim. Ama bu nezaketi kendisinden göremedim.


Kaldı ki üç seneden fazla zaman diliminde beraber çalışmışlığımız var. Birbirimiz üzerinde hakkımız olabilir diye düşündüm. Ama bu teklifi Sayın Ahmet Hamdi Görk Bey yapmadı yine de canı sağ olsun.

 Kulağıma gelen dedikodulara aldırış etmiş olsaydım kongre günü o kongrenin yapıldığı salonda gidip elini sıkmaz başarılar dilemezdim.

Listemde olmadığımı gören arkadaşların üzüntü dolu destek içeren mesajlarını aldıktan sonra ben Fatih ilçesi içinde sevilen bir kişiliğe sahip olduğumu bir kez daha anlamış oldum. İlçedeki arkadaşlarla  bir kaç isim haricinde dostluğum devam edecektir her zaman onların yanında olduğumu her fırsatta dile getirdim. Ben isimler üzerinde duran bir yapıya sahip değilim. Sadece tek isimin yanında olurum oda genel başkanımız başbakanımız sayın recep Tayyip Erdoğan başkası değildir.

Bundan sonraki siyasi yaşamıma Zeytinburnu ilçesinde devam etme kararını almama neden olan siyasi büyüklerime de ayrıca teşekkür ederim. Belki, onlar sayesinde bu kadar güçlü olduğumu bir kez daha anladım.  Zeytinburnu ilçe başkanı Sayın Bahattin Ünver Bey’e de şahsıma güvenip listesinde yer verdiği için sonsuz şükranlarımı sunarım.
Sitenizdeki habere yorum yapan arkadaşlardan da tek istirhamım lütfen isimler üzerinden yazıların yazılmamasıdır. Bu partimize zarar verir. İsimleri geçen arkadaşlarımızda bu partinin birer bireyleridir. Hepsi de parti içinde kendilerini kanıtlamışlardır. Ak Parti Fatih ilçesinde yönetime gelen tüm arkadaşlara da tekrar başarılar dilerim. Ak Parti Fatih’te kıyım var sözüne katılmamakla beraber bunu bir kan değişikliği olarak değerlendirebiliriz. Bu vesile ile sitenizde bana yer verdiğiniz içinde çok teşekkür ederim.

Erdoğan DURMAZ

SİVİL HABER

YORUM EKLE
YORUMLAR
Murat YILDIRIM
Murat YILDIRIM - 12 yıl Önce

Üzülme Erdoğan abi unutma '' mağluptur bu yolda galip'' bu galipte sensin değerli abimiz sıkıntıya düştüğümüz her zaman bize yardımcı olduğunu bu gençlik teşkilatı hiç unutmayacaktır.İşsiz kaldığımız zaman yanımızda Ahmet Hamdi Görk Kemal Aslan Murat Musaoğlu Süleyman Akhan yoktu sen vardın değerli abimiz zeytinburnında yolun açık olsun

SIRADAKİ HABER

banner309

banner225

banner209