Ak Parti Esenler İlçe Kadın Kolları, bu yıl 11. sini yaptı

Ak Parti Esenler İlçe Kadın Kolları, her yıl geleneksel olarak düzenlediği aşure programının bu yıl 11. sini yaptı.

Ak Parti  Esenler İlçe Kadın Kolları, bu yıl 11. sini yaptı

 Esenler Kültür Merkezi’nde yapılan aşure programına teşkilattan ve halktan büyük bir katılım oldu. Yaklaşık bin kişinin katılımı ile gerçekleştirilen programa, Esenler Belediye Başkanı M.Tevfik GÖKSU, Ak Parti Esenler İlçe Başkanı A.V. Umut ÖZKAN, İl Kadın Kolları Seçim İşleri Başkanı A.V. Safa KOÇOĞLU, İl Kadın Kolları Yönetim Kurulu Üyesi Nazike ÖZCAN, İlçe Yönetim Kurulu, Gençlik Kolları Yönetimi ve birçok davetli katıldı. Saliha ERDİM, “aile” konulu konuşması ile Mehmet KEMİKSİZ ve Hâfızlar Topluluğu ise tasavvuf müziği konseri vererek programa katılım sağladılar.

Kadın Kolları Başkanımız Meryem İNAT’ın açılış konuşması, İlçe Başkanımızın ve Belediye Başkanımız’ın günün anlam ve önemine istinaden konuşmalarından sonra mahalle başkanlarının teşkilatları ile çektiği salâvatlardan oluşan salâvat çiçekleri, mahalle başkanlarının birer birer salona getirilmesi ile salonu büyük sevinç sardı. 11 Milyon salâvat çeken Kazım Karabekir Mahallesi Başkanı Keziban GİDENLER 1.olurken, alkışlar eşliğinde Belediye Başkanımıza ve İlçe Başkanımıza hediye edilen salâvat çiçekleri, başkanlarımızın yüzünde tarifi mümkün olmayan mutluluk ifadeleri belirdi. Şerbetlerin dağıtıldığı, aşurelerin ikram edildiği programımız, Saliha ERDİM’in “aile” konulu semineri ile devam etti.

 Konuşmasına ilk olarak salondaki tüm bekârların evlenmesi için dua ederek başlayan Saliha ERDİM,

‘’Ben buraya geldiğimdeki Saliha ERDİM değilim. Sizlerden çok şeyler öğrendim, her gün bir önceki günden daha değerli bilgiler öğrenmeliyiz. Yaptıklarımızın bedelini çocuklarımız ve torunlarımız ödüyor. Dede bir ekşi erik yediğinde torunun dişleri kamaşırmış, nasıl daha hayırlı yaşayabilirizi düşünmeliyiz. 6. çocuğuma hamile iken Öğrenci Seçme Sınavına girmiştim. Şimdi 55 yaşındayım ve 60 yaşında profesör olup dünya çapında eğitim vermeyi hedefliyorum. Ev hanımlarına da tavsiyem; açık öğretime devam edip kendilerini geliştirmeleridir’’ diyen ERDİM, katılmış olduğu aşure programından duyduğu sevgiyi dile getirerek konuşmasını sonlandırdı. Saliha ERDİM’in konuşmasının ardından Mehmet KEMİKSİZ ve Hâfızlar Topluluğu’nun verdiği tasavvuf müziği konseri ile aşure programı sona erdi.

   Esenler Ak Parti İlçe Kadın Kolları Yönetim Kurulu Üyesi ve Tanıtım Medya Birim Başkanı
  Derya ÖZFİDAN 


SİVİL HABER

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner309

banner225

banner209