Yarın karşınızda yepyeni bir Haber 7 olacak!

İnternet haberciliğinin yüz akı Haber 7'de değişim heyecanı yaşanıyor. Okuyucularımız yarından itibaren karşılarında yepyeni bir site bulacak. Yeni Haber 7'de neler değişecek?

Yarın karşınızda yepyeni bir Haber 7 olacak!

Türkiye'nin en etkin haber sitesi yenilendi. Hızlı, etkili, estetik ve dinamik. Haber 7 şimdi çok daha güçlü.

Yeni yazılım… Yeni tasarım… Yeni portallar… Haber 7’de büyük değişim yarın başlıyor. Okuyucularının önüne her zaman yenilenerek çıkan Haber 7’de yenilenme heyecanı var.

Yeni Genel Yayın Yönetmeni İbrahim Erdoğan öncülüğünde hızlı bir yenilenme sürecine giren Haber 7, yarın okuyucularına yeni yüzü ve yeni yazılımıyla merhaba diyecek. Haber 7 takipçileri yeni site ile daha ferah ve rahat okunabilen bir internet sitesini karşılarında bulacak. Haber 7’de her ay farklı bir kategoride yeni bir portal okuyucuyla buluşarak bu yenilenme süreci devam edecek.

NEDEN DEĞİŞİM?

Okuyucuların alışkanlıklarını tamamen değiştirmeden daha rahat okunan, görselliğin daha ön planda olduğu ve daha hızlı bir site için değişiyoruz.

Etik değerlerinden taviz vermeden gündem belirlemeyi sürdüren Haber 7, tasarımı ve yazılımı ile de adından söz ettirmek istiyor.

1 Şubat 2012 tarihi itibariyle Haber 7 Genel Yayın Yönetmenliğine İbrahim Erdoğan getirilmesiyle Haber 7’de yeni bir yapılanmaya gidildi. İnternet haberciliğinin zirvesindeki en iyiler arasında olan Haber 7'nin alt yapısı tamamen yenilendi. Baştan yazılan sitenin 'erişilememe' gibi bir sorunu olmayacak.

Temel çizgilerini koruyan Haber 7'nin tasarımına ufak dokunuşlar yapılarak yenilendi. Okuyucuyu zorlamadan daha hızlı erişilen ve görsel güzelliği olan bir site oluşturuldu.

"Bu noktada haber var" sloganıyla çalışmalarını sürdüren Haber 7, attığı adımlarla aldığı ödüllerle her geçen gün internet haberciliğindeki gücünü devam ettirecek. Güçlü haberci kadrosuyla yoluna devam eden Haber 7'nin yeni değişimle birlikte gücüne güç katacağına inanıyoruz.

Yenilenen Haber 7’de okuyucularımızı daha mutlu edecek yeni özelliklerimiz:

*Yeni portallar

Haber 7’de yenilenme çalışmaları tamamlandıktan sonra her ay farklı kategorilerde açılacak yeni portallarla birlikte Haber 7, bütün alanlarda gücüne güç katacak. Her ay yeni bir portal ile okuyucunun karşında olacağız.

*Yeni yazılım.

Yeni yazılımla birlikte okuyucularımız bütün tarayıcılardan sorunsuzca daha hızlı bir erişim sağlayacak. Çok kısa bir süre sonra takipçilerimiz, daha hızlı erişebilecekleri, sayfaları sorunsuz olarak açacakları, göz zevkine hitap eden, görsellik açısından daha zengin bir siteyle karşı karşıya olacaklar.

*Sitenin genişliği 850 pikselden 960 piksele yükseltiliyor.

Haber 7 artık sol tarafa yaslı olmayacak. Site ortalanıyor. Okuyucular, bu değişiklikle daha ferah bir tasarımla, görsel açıdan daha estetik bir siteyi karşılarında bulacak.

*Daha büyük ve daha güçlü manşet.

Yenilenen yüzümüzde manşet alanında kullanılan görseller daha da büyüyor. Bu sayede manşetler daha etkili ve vurgusu güçlü kullanılabilecek.

* Haber 7’de spot geleneği sona eriyor.

Haber metinlerinin özeti mahiyetinde haberin önünde kullanılan spot cümleleri kalkıyor. Yerine daha etkili ve vurucu manşet başlıkları geliyor.

* “Öne Çıkanlar” bölümü.

 Hangi saatlerde hangi haberlerin öne çıktığını çok kolay bir şekilde görülebilecek. Günün hangi saatinde Türkiye’nin ve dünyanın gündeminde neler olduğuna kolay bir şekilde erişebileceksiniz.          

* “Gazete manşetleri linki”

Gazete manşetleri her zaman elinizin altında olacak. Manşet yanındaki alandan kolayca gazetelerin manşetlerine ulaşabileceksiniz.

*  Hava durumu sağ üst köşe'de rahat görünümde.

Yeni tasarımımızda bulunduğunuz ilin hava durumunu çok kolay bir şekilde görüntüleyebilme olanağı da bulacaksınız. Namaz vakitleri de sitede olmaya devam edecek.

* Yeni reklam yerleşimleri

Yenilenen Haber 7’de reklam yerleşiminde reklam alanlarının okuyucuların gözünü yormaması konusuna da özen gösterilmeye çalışıldı.

* Kategoriler tek başlık altında toplanacak.

Sitenin alt kısmında bulunan kategoriler tek bir başlık altında toplanacağı için sitemizin alt kısımlarına ulaşmak çok daha kolay olacak.

Not: Üye bilgileri aynen yeni siteye taşınacağı için okuyucularımız için herhangi bir değişiklik olmayacaktır. Yeniden üye olmak gibi bir durum söz konusu değildir.

Haber Kaynağı : Haber7.com

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner309

banner225

banner209