Of Medya Derneği’nden Of TSO’ya ziyaret

Of Medya Derneği Başkanı Yüksel Yaşar ve Yönetim Kurulu Üyeleri Of Ticaret ve Sanayii Odası Başkanı Erdal Saral’ı ziyaret ettiler.

Of Medya Derneği’nden Of TSO’ya ziyaret
 TÜM KURUMLARIN PAYDAŞI OLACAĞIZ

 

Of Medya Derneği Başkanı Yüksel Yaşar ve Yönetim Kurulu Üyeleri Of Ticaret ve Sanayii Odası Başkanı Erdal Saral’ı ziyaret ettiler.

 

Of’ta kısa bir süre önce kurularak tanıtım faaliyetlerine başlayan Of Medya Derneğinin yöneticileri Of’taki resmi ve sivil kurumlara yaptıkları ziyaretleri sürdürüyor.

 

Ziyaretler kapsamında Of Ticaret ve Sanayii Odası Başkanı Erdal Saral’ı makamında ziyaret eden Medya Derneği Yöneticileri Başkan Saral ile Of ve çalışmaları üzerine bilgi alış verişinde bulundu.

 

Kendilerine her türlü desteğe hazır olduklarını belirten Başkan Saral; “Biz Ticaret ve Sanayi Odası olarak siyasetin her zaman dışında olduk. Ben Saadet Partisi’nden Belediye Başkan Adayı oldum, Yönetim Kurulumuzda Ak Parti’den Meclis Üyeleri ve Parti yöneticileri oldu. CHP Başkan Yardımcısı arkadaşımız Yönetim Kurulumuzda yer aldı. Biz toplantılarımızda siyaseti hiç konuşmadık. Buradayken Odamızın menfaat ve çıkarlarını düşündük, onları konuştuk. Dışarıda herkes kendi siyasetini yaptı. Sizler de bunu yapmalısınız. Bir partiye gönül vermiş olabilirsiniz. Bir parti üyesi de olabilirsiniz. Ancak gazeteciliği Of’un çıkar ve menfaatleri için yapmalısınız. Bu düşünce çerçevesinde yapacağınız her türlü faaliyette sizlerin yanınızdayız. Her türlü desteğe hazırız” diye konuştu.

Resmi ve sivil tüm kurumların paydaşı olmak için yola çıktıklarını belirten Dernek Başkanı Yüksel Yaşar; “Zor imkânlarla hizmet vermeye çalışan medya mensubu arkadaşlarımız ister istemez bir grubun, bir siyasi yapının veya farklı bir kurumun güdümünde olabiliyor. Ama bizler Medya Derneği olarak bu yapının dışında olmayı amaçlıyoruz. Kaymakamlık da bizim, belediye de bizim, ziraat odası da bizim, ticaret odası da bizim, üniversitemiz de bizim. Bu kurumlar Of’umuza hizmet vermenin peşinde. Biz de aynı düşüncedeyiz. Bu nedenle tüm kurumlar halka bizim üzerimizden, yani medya üzerinden ulaşmak zorundalar. Biz de bu düşünceden hareketle tüm kurumların paydaşı olmayı planlıyoruz. Tüm kurumlarla iç içe olarak onların Of ve bölge halkımız için yaptığı ve yapacağı güzel hizmetlerde fikir ve önerilerimizle onların paydaşı olmayı amaçlıyoruz” ifadelerini kullandı.

Ziyarete Başkan Yaşar’ın yanı sıra Başkan Yardımcıları Ahmet Muratoğlu, Serkan Kul, Yönetim Kurulu Üyeleri İzzet Keleş, Şefik Üstündağ ve Gökhan Karataş katıldı.

SİVİL HABER

Güncelleme Tarihi: 17 Ocak 2014, 01:59
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner309

banner225

banner209