Çağlayan'dan Çalışan Gazeteciler Günü mesajı

Ekonomi Bakanı Zafer Çağlayan 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla yazılı açıklama yaptı.

Çağlayan'dan Çalışan Gazeteciler Günü mesajı

Ekonomi Bakanı Zafer Çağlayan, gazetecilerin görevlerini zor şartlar altında yerine getirdiklerini ve adeta toplumun gözü, kulağı, sesi olduklarını belirterek, ''Basın, halkın bilgi edindiği en önemli kaynaktır ve bu sürecin kahramanları çalışan gazetecilerdir'' değerlendirmesinde bulundu.

Çağlayan, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla yaptığı yazılı açıklamada, demokrasinin vazgeçilmez unsuru olan basının ''Demokrasinin gelişmesinde, toplumun bilgilenmesinde önemli görevler üstlendiğini, yönetenle halk arasında köprü görevi gördüğünü'' kaydetti.

Böylesine önemli görev üstlenen gazetecilerin kar, kış, deprem, fırtına, tehlike demeden kamuoyunu bilgilendirebilmek adına özveriyle her türlü ortamda görev yaptıklarını belirten Çağlayan, açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

''Gazeteciler, bu görevlerini de zor şartlar altında yerine getirmekte, adeta toplumun gözü, kulağı, sesi olmaktadır. Basın, halkın bilgi edindiği en önemli kaynaktır ve bu sürecin kahramanları çalışan gazetecilerdir.

Bu vesileyle, bütün basın çalışanlarımızın '10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü'nü kutlar, aramızdan ayrılan gazeteci arkadaşlarımıza Allah'tan rahmet, ailelerine de baş sağlığı dilerim.''

Haber Kaynağı : Haber7.com

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner309

banner225

banner209