BAYRAMPAŞA HABER GAZETESİ 15 YAŞINDA

BAYRAMPAŞA HABER GAZETESİ 15 YAŞINDA

BAYRAMPAŞA HABER GAZETESİ 15 YAŞINDA

Bayrampaşa’nın en eski yerel gazetesi Bayrampaşa Haber Gazetesi 15 kuruluş yıldönümünü kutladı.
Bayrampaşa Tuna Sosyal Tesislerinde gerçekleştirilen 15çyıl kutlamalarına çok sayıda sanatçı, siyasetçi, sporcu, STK temsilcileri siyasi parti ilçe başkanları, yerel medya ve ulusal medyadan gazeteci ve program yapımcıları katıldı.

Gece Gazetenin sahibi ve genel yayın yönetmeni Yılmaz Birincinin konuşmasıyla başladı.  Geceye katılan birbirinden değerli sanatçıların seslendirdikleri şarkıların ardından gazetenin 15 yılını gösteren sinevizyon eşliğinde yemek ikramı gerçekleştirildi. Daha sonra Sinemanın emektar oyuncuları kısa kısa konuşmaların ardından Türk Sinemasının 100. Yılı münasebetiyle plaketle ödüllendirildiler.

Bayrampaşa Belediye Başkanı Atila Aydıner’in en şık giyinen belediye başkanı ödülünü aldığı gecede Ak Parti Bayrampaşa ilçe başkanı Cemil Yıldız uzun süren ilçe başkanlığının sona ermesinin ardından Bayrampaşa vermiş olduğu hizmetlerinden dolayı plaketle ödüllendirildi.

On beşinci yıl kutlama gecesi etkinlikleri, Plaket töreninin ardından 15. Yıl pastası sanat siyaset ve gazetecilerin birlikte kestiği pasta ile gecenin zirve yaptığı an oldu.

Gece programa katılan sanatçı, siyasetçi ve gazetecilerin topluca çektirdikleri fotoğrafların ardından sona erdi

Biz de Sivil Haber e olarak, Bayrampaşa Haber Gazetesini n 15. Yılını kutluyor nice on beş yılları başarılı bir şekilde geçirmesini temenni ediyor. Gazetenin Sahibi ve Genel Yayın Yönetmeni Yılmaz Birinci’yi tebrik ediyoruz.

GECE İLE İLGİLİ BÜTÜN FOTOĞRAFALRI FOTOĞRAF ALBÜMÜNDEN İNCELEYEBİLİRSİNİZ

SİVİL HABER

Güncelleme Tarihi: 29 Kasım 2014, 16:31
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner309

banner225

banner209