Bölgesel incelme ve bölgesel zayıflama yöntemleri

Kilonuz ideal ama bölgesel fazlalıklarınızmı var? Ne yaptınız ne ettiniz bu bölgesel fazlalıklardan kurtulamadınızmı? İşte çözüm !

Bölgesel incelme ve bölgesel zayıflama yöntemleri

Bayanların korkulu rüyası olan ve hayatları boyunca mücadele içinde oldukları bölgesel fazlalıklar, dönem dönem vücudunuzda varlığını sürdürürler. Bütün kadınlar bu durumdan şikayetçi olmakla beraber hepsi yanayakıla bu konu için çözüm aramaktadırlar.

Bazı kadınlar aslında boylarına göre ideal kilolarında olmalarına rağmen belirli bölgelerinde kurtulmak istedikleri fazlalıklar olabilir. Örneğin; boyuna oranla kilosu normal olan bir bayanın karın bölgesinde biriken yağlanma hiç şüphesiz kötü bir görüntü yaratacaktır. Kadınların bu şikayetlerini göz önüne alan uzmanlar bayanlar için özel bir takım yöntemler geliştirmişlerdir.

Kimi, basenlerinden, göbeğindeki yağlanmadan kimi ise ne kadar zayıflarsa zayıflasın kalçasının olduğu gibi yerinde durmasından şikayetçi. Gelişen teknoloji şartları altında bu tür problemlere çözüm üretilmiştir. Hangi bölgenizde fazlalık olursa olsun o bölge için özel bir çalışmayla bu fazlalıktan kurtulmak artık mümkün.

Bu bölgelerdeki fazlalıklardan kurtulma yollarından olan klasik egzersizlerin yanında, tıbbi özel alet ve makinelerle bölgesel incelme sağlanabilmektedir.

Bu yöntemleri sıralayacak olursak;

-Mezoterapi yöntemi

-Akustik dalga terapisi

-Liposuction

-Vakum masajı

-Oksijen tedavisi

-Lipoliz yöntemi

-Ozon lipozu

-Velasmooth

-Kavitasyon ultrasound

-Radyo frekansı

-Tripolar radyo frekansı

Gibi birçok yöntem mecvuttur. Burdan sonra size düşen bu yöntemlerin içinden size uygun olanı seçmek ve uygulamak olacaktır.

Haber Kaynağı : Haber7.com

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner309

banner225

banner209