HEDEF 2016 OLİMPİYAT ŞAMPİYONASI

HEDEF 2016 OLİMPİYAT ŞAMPİYONASI

HEDEF 2016 OLİMPİYAT ŞAMPİYONASI
 2015 yılında yapılacak olan Avrupa ve Dünya Şampiyonasına hazırlanmak üzere Elmadağ Kamp Eğitim Merkezinde 11-31 Ocak tarihleri arasında temel hazırlık kamplarının ikincisini yapmak üzere gelen Serbest Güreş A Milli Takımına Başkan Şahin’den Ziyaret gerçekleştirildi.

Kamp sonrasında katılacak oldukları Dünya Şampiyonasında başarı sağlayan Milli sporcuların, 2016 yılında yapılacak olan Olimpiyatlara katılma hakkı kazanacakları bildirildi.

Başkan Gazi Şahin; “Ülkemizi temsil eden siz sporcularımızdan, beklentilerimiz her zaman olduğu gibi şampiyonluklardır.”dedi.

Elmadağ Belediye Başkanı Gazi Şahin, Güreş Kamp Eğitim Merkezinde kampa giren Milli Güreşçilere moral ve destek ziyareti gerçekleştirdi. Başkan Şahin, ziyareti sırasında Güreş Kamp eğitim merkezinde geleneksel olarak düzenlediği şampiyona öncesi moral pastasını da Milli sporcular ile beraber kesti. Antrenörler ve sporcular ile sohbet edip, başarı dileyen Başkan Gazi Şahin; “ Ülkemizi en güzel şekilde temsil eden siz değerli sporcularımızı ve antrenörlerimizi ilçemizde ağırlamaktan gurur duyuyoruz” dedi.  Ata sporumuzu seçerek, ülkemizi temsil eden siz sporcularımızdan, beklentilerimiz her zaman olduğu gibi yine şampiyonluklardır diyen Elmadağ Belediye Başkanı Gazi Şahin; “ Cumhuriyet tarihimizin en başarılı spor dalı güreştir. Bu başarıların devamını getireceğinize olan inancımız tamdır. Sizlere başarılar diliyor, şampiyonluklar bekliyoruz” dedi.

SİVİL HABER

Güncelleme Tarihi: 15 Ocak 2015, 15:08
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner309

banner225

banner209